Change font size

Welcome
Welcome to phoenixttco

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 3 posts ]
Author Message
 Post subject: Gamerski ali i ne samo to Dnevnik by Krscho
PostPosted: 30.06.2010. 20:21 
Turning your underwear inside out saves on washing!

Highscores: 4
Pa da i ja nešto napišem ovdje, odma d akažem ovo će više biti in idnevnik nego gamerski jer se ne bavim igranjem tolko ko prije.

POčet ću s nečim sta mi veliak strast....stripovi

Upravo završavam dugo putovanje koje traje neznam ni sam od kada, a to je čitanjen svih živih Zagor stripova.

Pošto neki znaju Zagor u nas izlazi k oExtra izdanje i obično.

Extra ide o orginalnog broja 1 a sada je na broju 170 i nešto te pokriva razdoblje Zlatne Serije, dok obično nastavlja di je stala zlazna serija znači kod broja 321 na dalje te je sad na Orginalnom broju 482 ako se ne varam.

Ja sam sve Zagore poredo si kronološki po orginalnom Talijanskom redoslijedu i tako ih počeo čitati i sada sam blizu završetka. Zlatnu seriju sam pročito preko kompa, hvala cyrexu na torenthr pozivnici di sam skinuo to. Sada sam došo do kraja obične serije i planiram završit na broju 500, ovih 20 i nesto brojeva sta nema u nas sam skinuo srpske preko neta od nekog izdavača Veseli četvrtak, nakontoga ostaju mi 9 zagor maxi priča, te hrpa Zagor specijala, Chico specijala i Zagor lamanah knjiga.

Sada sam završio takozvano Richter razdoblje.

Profesor Ludwig Richter je beskrupuluzni arheolog koji se želio dočepati 4 dragulja Atlantide.

Dumuzijeva dijadema, Azlanove narukvice, Lokijevog prstena i Žezlo Tin-hinan

Svaki od ova 4 predmeta je imo na sebi 1 dragulj izgubljenog kontinenta Atlandtide, zajedno spojeni oni bi činili Ključ Spoznaje, time bi Richter imo sva znanja stare Atlandtide i zagospodario svijetom, ali nije računo na Zagora :D

U Zagorovu ssvijetu Atlandtida je postojala u Atlantiku prije 18 000 godina. desio se je veliki planetarni rat dviju naprednih civilizacija, Atlandtide i Mu-a te su međusobno se uništili, preživjeli od obje su sklopili mirovne sporazume te od stare Atlandtide potječe današnja zapadna civilizacija, Azteci, Maje, Indijanci, europski narodi,....

Zagor je uspio zaustaviti Richtera u Posljednoj Thuli aka Islandu di se dočepo Lokijeva prstena, te je time imo 3 od potrebna 4 dragulja za Ključ Spoznaje, nažalost Richter završava bježeći dok se dio brda ruši za njim te po meni je sigurno živ jer ovo razdoblje zaslužuje dosotjan završetak i otkrivanje tajne Ključa Spoznaje.

Profile  

Post subject: Re: Gamerski ali i ne samo to Dnevnik by Krscho
PostPosted: 08.07.2010. 10:52 

Mislio sam bacit jednu muzičku recenziju i dojam no nisam rapsoložen....i tako se bliži kraj prvenstva, po meni nizozemci dobivaju na kraju, Njemci su bili ono wtf m8 uz onakve igre kaj imali protiv Engleza i Argentine, jako se vidjelo kako im je falio Muller....najveće iznenađenje ovog prvenstva

U ostalim vijestima bijeli reper Eminem je izbacio novi album, Recovery, slušam ga cijelo vrijeme i meni se dopo, imo onaj stari štih Tupaca s modernijim ritmovima i svakom rap fanu ga preporučam, couse Marshal Maters

Na gamerskoj fronti tražim zadnjih mjesec dana, i kupujem novi monitor do 1500kn, lijen kako jesam nikako da ga i kupim, pa svake preporuke istog su dobrodošle.

Danas i službeno mi završava faks odlaskom po zadnju ocjenu, i počinje rad, traganje za nekim bijednim poslom i dosada, te naravno BL koji bumo igrali godinama kak smo krenuli, kaj se mora tiče nula bodova od mene osim ako me cyrex negdje ne zaposli da mu radim oko kuće or something, para imam ali solo na mor eje bezveze a moja keipa onakva kakva jest se nemre nikad dogovorit sama s sobom.

Kaj da još velim, KSGP ( koju sisu glupan pisko? )

Profile  

Post subject: Re: Gamerski ali i ne samo to Dnevnik by Krscho
PostPosted: 06.02.2011. 21:08 

Samo jedna riječ je dovoljna da opišem što sam nedavno završio

CONTRA

Igra koju niakd nisam mogo prije na NEs-u završiti napokon je pala pod mojom najezdom. Što reć o ovom bezvremenskom klasiku a da niej ispričano već milijun puta?

2D side scroling shootin at its finest. Ljudi mu zamjeraju težinu jer jedan pogodak i vi ste mrtvi, ima tri života i 3 continues i to je to, nakon toga je game over i sve ispočetka, hardcore gejmeri su ovo završavali bez da ijendom umro i ja sam uspio jendom poginuti samo u mom prolasku igre nedavno. 8 levela koji variraju na vis enaicna, sta rec vise nego ova dva videa pokazuju Contru u svojoj ljepoti

Profile  

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 3 posts ]