Pa da i ja nešto napišem ovdje, odma d akažem ovo će više biti in idnevnik nego gamerski jer se ne bavim igranjem tolko ko prije.
POčet ću s nečim sta mi veliak strast....stripovi
Upravo završavam dugo putovanje koje traje neznam ni sam od kada, a to je čitanjen svih živih Zagor stripova.
Pošto neki znaju Zagor u nas izlazi k oExtra izdanje i obično.
Extra ide o orginalnog broja 1 a sada je na broju 170 i nešto te pokriva razdoblje Zlatne Serije, dok obično nastavlja di je stala zlazna serija znači kod broja 321 na dalje te je sad na Orginalnom broju 482 ako se ne varam.
Ja sam sve Zagore poredo si kronološki po orginalnom Talijanskom redoslijedu i tako ih počeo čitati i sada sam blizu završetka. Zlatnu seriju sam pročito preko kompa, hvala cyrexu na torenthr pozivnici di sam skinuo to. Sada sam došo do kraja obične serije i planiram završit na broju 500, ovih 20 i nesto brojeva sta nema u nas sam skinuo srpske preko neta od nekog izdavača Veseli četvrtak, nakontoga ostaju mi 9 zagor maxi priča, te hrpa Zagor specijala, Chico specijala i Zagor lamanah knjiga.
Sada sam završio takozvano Richter razdoblje.
Profesor Ludwig Richter je beskrupuluzni arheolog koji se želio dočepati 4 dragulja Atlantide.
Dumuzijeva dijadema, Azlanove narukvice, Lokijevog prstena i Žezlo Tin-hinan
Svaki od ova 4 predmeta je imo na sebi 1 dragulj izgubljenog kontinenta Atlandtide, zajedno spojeni oni bi činili Ključ Spoznaje, time bi Richter imo sva znanja stare Atlandtide i zagospodario svijetom, ali nije računo na Zagora

U Zagorovu ssvijetu Atlandtida je postojala u Atlantiku prije 18 000 godina. desio se je veliki planetarni rat dviju naprednih civilizacija, Atlandtide i Mu-a te su međusobno se uništili, preživjeli od obje su sklopili mirovne sporazume te od stare Atlandtide potječe današnja zapadna civilizacija, Azteci, Maje, Indijanci, europski narodi,....
Zagor je uspio zaustaviti Richtera u Posljednoj Thuli aka Islandu di se dočepo Lokijeva prstena, te je time imo 3 od potrebna 4 dragulja za Ključ Spoznaje, nažalost Richter završava bježeći dok se dio brda ruši za njim te po meni je sigurno živ jer ovo razdoblje zaslužuje dosotjan završetak i otkrivanje tajne Ključa Spoznaje.