Change font size

Welcome
Welcome to phoenixttco

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 2 posts ]
Author Message
 Post subject: Gamerski dnevnik by Maniac
PostPosted: 18.01.2011. 19:40 
Gljiva

Da nebudem ja "lame" na ovom forumu eto odlucio i ja otvorit svoj dnevnik čitanje ups igranja..(Ove dane me stisce skola :() :D

Eto što da kažem WoW igram skoro stalno tako da cete najčepće čitati o tome :D

Eo posto na privatnim (besplatnim) serverima ima ograničenje broja ljudi na serveru odjednom dok čekam gledam što bih mogao igrati?? :D
Igram na najboljem privatnom serveru Molten-u https://www.molten-wow.com/ na kojem je uvijek 15-tak tisuca ljudi a često zna i 2-3 tisuce čekati :(

Bilo kako bilo trebam nešto za igrati:

Prvo sam pokrenio:

PES 11 odigro nekoliko tekmi i reko dosta mi je tog..

Fifu nisam ni pokusavo palit.. :D

Dirt 2 Hmm nije bas nest al mi se svidjelo sto ima Hrvatsku i to u samom pocetku :D

No ni to nije neka zabava sad već očajan jer ima jos 500 ljudi a čekat pokrećem Super meat boy koji igraju moji frendovi ispalo je da je vrlo zabavna igrica :D

Što se radi zapravo ste vi komad mesa koji trci i izbjegava sol itd.

To sam igro skroz dok nisam uso u WoW...

Kad je konacno Wow bio upaljen treba odredit na kojeg chara da idem pošto nisam imo vremena za neke raidove ne odlazim na mog glavnog lika:

Warlock 80 level sa 2200 gearscore (u daljnjem tekstu GS) - makslimalni GS je 6200 za kojeg se bogami morate dobro namucit :D

Napokon odlucujem i odlazim na priesta 15 lvl kojeg u zadnje vrijeme (od kad škola traje) često lvl-am

Eto to bi bio kraj mog prvog izvjestaja :D

Profile  

Post subject: Re: Gamerski dnevnik by Maniac
PostPosted: 29.01.2011. 19:41 
Gljiva

Evo ja nakon nekog vremena opet pa da evo u kratko opišem:
Zapravo se i nije ništa posebno događalo raspalio sam par runda sa Fixom i jos nekim frendovima Rise of nationsa koji je jakoooo star ali igra mi se sviđa stoga je deremo i to podosta...

Sad što se tiće WoW-a na njemu sam otprilike sve ono vrijeme kad ne ucim ili sam na treningu :P

Evo da nebude da nema umjetnika na Wow-u evo jedna ljepa pjesmica na koju su snimili spot:

a za nekim članovima mislim da bi se svidjelo i ovo:

Evo ovo je bio mali update diary-a tek tolko da nezamre.... :D

Profile  

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 2 posts ]