Change font size

Welcome
Welcome to phoenixttco

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

Post a new topicPost a reply Page 2 of 2   [ 39 posts ]
Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Nadolazeće igre
PostPosted: 13.08.2011. 18:27 
Repetitive strain injury anyone?

Highscores: 4
Ako zadrže 90% svoje "igrivosti", onda se ne isplati prelazit na F1 Online ;)

Profile  

PostPosted: 13.08.2011. 19:55 
Turning your underwear inside out saves on washing!

Highscores: 2
Za mene vrijedi isto i za igrivost...

Igra mi je neigriva. 50% radi network codea, 50% radi naguravanja i nerazmišljanja (i sa moje i sa strane ostalih) :)

Profile  

PostPosted: 13.08.2011. 20:26 

Pod 90% igrivosti, san mislija na CodeMasterove igre, kod kojih nisan odvozija više od dvi staze!
Šta se tiče NSGPa, znan da ima svoje limite i ograničenja, al s obzirom da je to djelo JEDNOG čovjeka sa buđetom malo više od mene, za mene je remek-djelo!

Ovo šta će CodeMasterovci napravit, hmm... pun sam predrasuda, s obzirom da nijedan DiRT niti F12010 kur** ne valjaju, već šugavi konzolaški portovi u fency izgledu..

Profile  

PostPosted: 13.08.2011. 22:51 
Remember to call work and ask for more sick leave

Kamo sreće da bude super ali codemasters? Pa njih 300 napravi 2x više bugova i neispeglanosti nego onaj jedan jadnik u NSGP... da bog da bio u krivu ali brijem da će to bit simpa lijepo za vidjet i šugavo izvedeno.

Profile  

PostPosted: 22.10.2011. 22:31 
Vojnik

Ayrton Senna game being developed - http://www.yallaf1.com/2011/10/22/ayrto ... developed/

E sad bi stvarno mogao otići kupiti volan. Danas mi je otkazao poslusnot gamepad, ne znam kako cu sutra voziti GTR2 utrku, nisam navikao na tipkovnicu. No ukoliko naprave stvarno ovu igricu, volan odmah dolazi u moj stan :)

It is well known that God is a F1 fan, and he built a race track in heaven, so he chose the best driver for his team... Godspeed - Ayrton Senna

Image

Profile  

PostPosted: 23.10.2011. 08:28 
Remember to call work and ask for more sick leave

"Ayrton Senna game puts you right where you always wanted, in the seat of one of the best Formula 1 drivers all time. You too can now drive recklessly, put yourself and others in danger and then claim God gave you a special right to do so. Be a class 1 religious fanatic, good and generous towards your kind but cold and sometimes even physically violent towards "others". When treated badly, turn the other ch... destroy them on track, you have a God given right to do so!

Exclusive never seen what-if scenarios included, such as:
- dont die on track, instead overdose on drugs, hang yourself, or be eaten by a shark!
- sometimes admit that you're wrong!
- develop a sense of humour!
- and many many others!"

*green*

Profile  

PostPosted: 23.10.2011. 08:45 
Sleep is for sissies.

Sida79 wrote:
"Ayrton Senna game puts you right where you always wanted, in the seat of one of the best Formula 1 drivers all time. You too can now drive recklessly, put yourself and others in danger and then claim God gave you a special right to do so. Be a class 1 religious fanatic, good and generous towards your kind but cold and sometimes even physically violent towards "others". When treated badly, turn the other ch... destroy them on track, you have a God given right to do so!

Exclusive never seen what-if scenarios included, such as:
- dont die on track, instead overdose on drugs, hang yourself, or be eaten by a shark!
- sometimes admit that you're wrong!
- develop a sense of humour!
- and many many others!"

*green*

Klasični Sida...

Profile  

PostPosted: 23.10.2011. 12:57 

Sida legendo, nemogu se prestati smijati. :D :D

Naravno, meni kojem Senna ne znači baš puno, vidim da ima ljudi kojima nije smiješno :D

Profile  

PostPosted: 23.10.2011. 18:32 

Pa mislim kad bi ovakva bila najava, da bi bija odličan mareketinški potez.. fanovima Senne možda ne bi bilo smiješno, al za publiku na koju je ciljana prodaja, sigurno bi :)

Profile  

PostPosted: 23.10.2011. 22:46 
Admiral

Highscores: 21
Pazi sad, evo i mene među gejmerima. (cool)
Ja iščekujem Battlefield 3 jer planiram da mi zamjeni COD4 kao pucačku igru.
Po onome što pišu trebalo bi biti bolje od dvojke po tome što će biti malo manjih mapa pa u onih pola sata-sat što igram možda stignem i 3 šanžera ispucat.
E da, a prije toga treba kupiti nešto četveroglavo, pa novu ploču, pa memoriju pa grafičku...do Božića ako Bog da bit će. Taman u međuvremenu očekujem i tradicionalno objektivnu recenziju naših poslovično namćorastih kritičara

Profile  

PostPosted: 28.01.2012. 06:39 

Fascinantni trailer za WITCHER 2 koji izlazi uskoro i na XboX-u!! Stvarno ljudi znaju napravit trailere *bow*

http://www.gametrailers.com/video/exclu ... her/726180

Profile  

PostPosted: 23.02.2012. 14:22 

Far Cry 3
Iako nema doticaja sa nijednim nastavkom, jbg UbiSoft ima prava na ime, pa računa na račun toga i zaradit malo više, no svejedno simpa trailer ;)

BorderLands 2 !!!

Izlazi u 9 mjesecu ove godine!! ;)

Fun trailer

Offical date trialer

Profile  

PostPosted: 02.09.2012. 13:34 

Remake možda jedne od ponajboljih igara svih vremena ( Half-life 1) bi uskoro moga zaživit!!
Naime, pratim rad ovih modera jedno minimalno 4-5 godina, no evo u zadnjih par mjeseci su opet malo zaživili, a danas čak i objavili (zasad meni nepojmljivu) vijest da će half-life 1 remake u Valveom Source engineu ipak izaći!!

Zvat će se Black Mesa (to je zapravo ime undergroound facilitya u kojem se odvija prvi dio igre), stoga svi oni koji su preskočili ovo NAJvažnije poglavlje u svijetu igara, sad to imaju šanse zaigrat u boljoj grafici i puno boljem enginu..

Više infoa, screenshoota kako izgleda sada a kako izgleda prije, forum, i ostalo možete vidit ovdi.. http://www.blackmesasource.com/

Profile  

PostPosted: 06.01.2013. 18:24 
It's been a while since I've had any human contact...

Ako nekoga zanimaju friške informacije o GTA 5 a nije baš pratio u zadnje vrijeme, gameinformer je u prosincu imao veliki cover story o njemu. Da ne guglate previše možete je dohvatiti ovdje:

Code:
https://dl.dropbox.com/u/7792512/GeTeA.zip
pass: GTA5_KaverStori

Još neke informacije, par videa itd. možete naći ovdje

"Taking the interiors and exteriors into account, the world of Los Santos is bigger than the worlds of GTA IV, San Andreas, and Red Dead Redemption combined, with room to spare."

Koliko znam, PC verzija još nije potvrđena ali svi očekuju da će je izdati...

Profile  

PostPosted: 06.01.2013. 18:58 

Siguran san da hoće.. Uglavnom GTA za PC izađe jedno 5-6 mjeseci nakon PS3, XboX-a..
Nadam se samo da neće doživit sudbinu Read Dead Redemptiona! *nonono*

Profile  

PostPosted: 06.01.2013. 20:56 
The Headshotter

Obožavam GTA serijal, po meni je to uvjerljivo najbolja igra svih vremena, a po svemu sudeći ovaj novi serijal će biti vrh i opet nešto sasvim novo, više karaktera, veći grad, više sporednih misija... jedva čekam.

Profile  

PostPosted: 01.03.2013. 22:20 

Za 5 dana stiže novi Tomb Raider! (Neki ga zovu Tomb Raider: Reborn, neki Tomb Raider Crossroads, a neki Tomb Raider: Breaking Point (cool) )

Zaista san fan Lare od samog njenog početka, tako da san dosada odigra sve nastavke, a otkako je ih je preuze Crystal Dynamics (prije je bija Core Design), i kupija san zadnja 4 nastavka na sniženjima, no ovaj novi me je toliko 'napalija' da san ga čak naručija unaprid :) Cijena na STEAMu mu je sad 45 eura, no uspija san ga nać na GetGamesu sa 42.5 dolara, šta je skoro oko 100 kn jeftinije nego na STEAMU, a ioanko dobijen Steam key za aktivaciju! ;)

Evo i par trialera..

Također, jedna od najboljih novijih izdavačkih kuća, poljski CD Project Red, je najavia da dogodine izlazi i zadnji nastavak Witchera 3, koji će, prema najavama zaista biti još jedno remek-djelo! Dok drugi izdavači štancaju istu igru sa drugčijim imenom svake godine, poljaci zaista cijene svoje kupce te njihov velik feedback na forumu, pa bi W3 zaista moga biti best RPG game u zadnjih deset godina.. Već su sa dvojkom pomakli granice, i to je bila skroz druga igra od jedinice, a trojka bi, prema dosadašnjim najavama, zaista biti vrh! Odlučili su se na open-world (aka Skyrim) s tim da su 'učili' od Skyrima šta ne smije biti, jer je Skyrim smiješan kad jednom dođeš do levela 30, a obećali su čak 30 puta veću mapu igranja od dvojke.. Zaista neman riječi.. Uz to, rade na izalasku i CyberPunk 2077, no, kad znam tko stoji iza tih igara, ne sumnjam u uspjeh.. Više o Witcheru 3 OVDJE!!

Eh, još da doživim i Half-life 3, i onda mogu u mirovinu :)

Profile  

PostPosted: 02.03.2013. 01:13 

Cool, drago mi je da ti se sviđa Tomb Raider ali upravo taj preorder model još više uništava PC gaming industriju!

;)

Profile  

PostPosted: 02.03.2013. 11:34 

Heh...
Vidi.. Za neke stvari bi izdvojia lovu pa makar kasnije pregriza svoj jezik i osjetia grozno razočarenje (za igre tipa Witcher 3, Half-life 3 recimo..) no kad ponekad znaš ko stoji iza te igre (plus smatraš je jednom od dražih ikada) onda jednostavno ne sumnjam da neće ispast loše..

Za Aliens: CM san u početku zna da će suckat.. Prvo: Najavljivan je ima 5-6 godina! Već tada smo imali ScreenShotove od igre! Drugo: SEGA? Treće: Čak 3-4 različita developera su radili na njoj.. Malo Gearbox, pa neki nepoznati na multiplayeru, pa neki za nešto drugo (zaboravija san više šta..) pa si odma moga vidit di to vodi.. ;)

I ja san bija iznenađen kad san vidija da je bila na vrhu STEAMove ljestvice za prodaju, pa nisan moga virovat kako ostali misle da će biti dobra igra nakon toliko godina radnje i toliko 'prstiju' na njoj i to za 50 eura!.. Za Tomb Radiera san isto malo bija skeptičan, no pošto san odigra sve nastavke do sada, bez obzira kako ovaj zadnji ispa, mora san ga uzest, a pogotovo nakon početne dvije recenzije koje su već izašle.. Svidija mi se ovaj movie-like način igre, plus bija san zadovoljan in-game tralierima iako to nije nikakva garancija, no gleda san na E3 sajmu 15-minutni in-game footage, stoga san donekle vidija kako igra izgleda.. Za W3 i HL3 (jedine još igre za koje sam spreman dati lovu za pre-order) se ne bi mislija ni sekunude.. Od takvih izdavača njihovi nastavci ne mogu biti gori od prethodnika, već naprotiv.. ;)

EDIT: Na kraju krajeva, nitko ne sili ljude da kupuju prednarudžbe igre, stoga ne znan zašto ovog lika to muči.. To što igra u konačnosti nije ispala vrhunski, ne znači da za druge igrače ne valja! Svak ima svoj ukus i žanr.. Neki će kupovat COD na samo spomen da izlazi novi nastavak, ljudi i dalje plaćaju pretplatu na WOW, neki će čak i plaćat mikrotranskacije ne bili postali pay-to-win igrači.. AKo ljudi imaju love i ne srame se trošit na igre, zašto ih onda ne trošit za svoj gušt? :) Reka mi je jedan moj prika: "Pa zar da štedim na sebi? Kako da ne!" :) True true.. ;)

Profile  

Post a new topicPost a reply Page 2 of 2   [ 39 posts ]
Go to page Previous  1, 2