Change font size

Welcome
Welcome to phoenixttco

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

Post a new topicPost a reply Page 7 of 9   [ 177 posts ]
Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Author Message
 Post subject: Re: Ostalo
PostPosted: 23.02.2012. 09:50 
Repetitive strain injury anyone?

Highscores: 4
Da, meni TTCO, Slaven i Sida idu na živce pa zato ne dolazim *green* *green*
Ma meni je nezgodno navečer na TS, jer mala ide spavat oko 20-21, a i žena zna ponekad grintat šta igran, a još kad bi i bija na TSu, bilo bi previše.. Ovako igran svoje igre, a s njom pričam dok ona gleda serije na TV-u.. ;)

A druga stvar jest šta mi vaše igre ne pašu ;) NHF, al nogomet više ni ne gledam a kamoli da ga igran.. Sportske igre(pogotovo nogomet) su jedine igre koje ne mogu čak ni podnijeti.. Nisan ljubitelj ni RTS-a, al uvik mogu provat vidit kako izgleda neki naslov tu.. A vama se divim (a i čudim) kako možete samo par igrara samo igrat.. Istina da san i ja na Trackmania 2 sada, al meni je juoš uvik napeto igrat solo igre.. Trenutno još igram Skyrim, Alan Wake, Darkness 2, te RoA:Reckoning.. Tj. ono vrimena kad uvatin za igrat, igran ovo, pa me zato PES ne privlači, niti igre kod koje ne uživam (GTR2 i sl.)..
Jbg, thats my opinion.. (cool)

Profile  

PostPosted: 23.02.2012. 15:19 
It's been a while since I've had any human contact...

Dodana tri nova emoticona:

*raisehand*

*typer*

(baba2)

offtopic: Na PES-u online bi pop**dio zbog laga a i ne mogu držat taj raspršeni tempo kojim tjerate tekme... GTR2 isto mi je najčešće bio veliki lag a i obično ste se poslije redovito posvađali pa mi je motivacija pala na prilično niske grane :)

Profile  

PostPosted: 23.02.2012. 15:57 
Turning your underwear inside out saves on washing!

Kakav lag te spopo kad na pes-u laga nema osim ako ti kad igras imas torente zapiljene na infinitive upload/download mogucnost, tempo je tjedan dana jedno kolo ili ako se odigraju sve tekme kola pocne novo odma, jucer eecimo jer smo svi ibli online smo zavrsili jedno kolo odma.

Kaj se gtr-a tice laga isto nema sad jer nas vozi min 4 a max 6 po utrci, meni lag krene tek s 7,8 vozača i ond aje nemoguce voziti, a svada nema vise, da vidim...zadnji put si aksuli vozio lsuzbeni gtr prije 5 MJESECI, kako ga sereš ovime

Zakljucak:

tetec sereš jer ti se neda, da si aksuli probo vidio bi da sve kaj ti pričaš ko razlog ne postoji, tak da ovo sebi sereš ne nama jer nas boli briga zkj si pica koja nece s ezajebavat s nama kad imamo ts party ludnicu

Profile  

PostPosted: 23.02.2012. 16:10 

Pa.. možda se čoviku jednostavno ne da igrat? ;) Odredija je neke druge prioritete.. Ja san recimo često isto online i to na xFire također, al uopće mi ne pada napamet igrat PES, il GTR2.. Zašto bi igra nešto šta me ni najmanje ne zabavlja, bez obzira solo il online..

Profile  

PostPosted: 23.02.2012. 16:10 

Kao prvo, ne - neda mi se igrat PES online, tu nikad nisam ni govorio da bi igrao, kao drugo GTR nije lag zbog igre nek zbog moje nestabilne veze i onda dok mi trza i lupim nekoga ili se cijelu utrku svako malo netko teleportira izgubim volju. Kod TMNF/TM2/NSGP je taj problem daleko manje izražen je auti međusobno nemaju kontakte, jedino kod jedne trke NSGP-a, a tu sam ionak uglavnom odvojen od ostalih (iza) pa nije problem :)
+ Ko što veli Cy, već dosta dugo značajno manje igram, ne samo online nego i solo, tak da neznam koji je tu problem... kad imam vremena i volje dođem, kad nemam ne dođem

I kršo, lol na tvoj zaključaj (chuckle)

Profile  

PostPosted: 23.02.2012. 17:17 
Sleep is for sissies.

A ne znam, djelomice se slažem sa Kračom, meni je isto krivo kad vidim da je nas 10 tu svi smo na ts-u zajebancija ovo ono, a vi ste non stop na forumu i stalno nešto pišete, a nema vas cut u zajednickom igranju.

Profile  

PostPosted: 23.02.2012. 17:34 

Budim orealni, cy, tetec, slaven, sida.... koji je vas smisao postojanja u timu u smislu zajednickih timskih igara a mi smo prije svega gaming tim bili i ostali.... pogotovo tetec, slaven i sida koji nista ne igraju, zajedno s cy-om ste s eodvojili u neku sektu

Profile  

PostPosted: 23.02.2012. 18:23 

Highscores: 2
Treba nam takvih koji nisu totalni noliferi koji svakodnevno vise na ts-u :)

Profile  

PostPosted: 23.02.2012. 18:38 
Sleep is for sissies.

ne nego sam mislio da smo mi homogena zajednica :)

Profile  

PostPosted: 23.02.2012. 18:41 

doktor95 wrote:
ne nego sam mislio da smo mi homogena zajednica :)

THIS

Profile  

PostPosted: 23.02.2012. 18:49 

A kad mi vaše igre ne pašu (GTR2, PES..), il san ih se zasitija (COD, W:ET) ;)
A ništa onda, napustit ću tim i pridružit se RRR-u.. Valjda će me tit tamo *whistle*

Profile  

PostPosted: 23.02.2012. 18:53 
Sleep is for sissies.

Cyrex wrote:
A kad mi vaše igre ne pašu (GTR2, PES..), il san ih se zasitija (COD, W:ET) ;)
A ništa onda, napustit ću tim i pridružit se RRR-u.. Valjda će me tit tamo *whistle*

Sad me podsjećaš na one fejs ludachice šta napišu na fejsu ajme kako sam ružna i onda svi komentiraju, ma nisi baš si lijepa (baba)

Profile  

PostPosted: 23.02.2012. 20:33 

Homogena zajednica? Baš zanimljiv autor i quoter ovog posta, nek se prisjete nekih svojih akcija... nuff' said *whistle* (molim bez pižđenja i mačo izjava, nije više zanimljivo)

A kaj da sad igram samo zato da budem "homogen", bez obzira na to kaj mi se neda, nemam vremena, trebam mislit na faks, praksu, priliku za posao?? Reko sam već nekoliko puta da više nemam volje visit na igrama svaki dan, a ono što bi eventualno igrao češće u timu više ne prolazi (i da, sad ću igrati TM2 s Cyrexom i Slavenom). <cut>

Nit mogu nit želim svaki dan visit na MPu, bilo koje igre (čak ni TM) i misliti "dal mi je danas slobodan PES protivnik da uhvatim tekmu"... Jednom tjedno mi je dosta malo online gaminga, u međuvremenu se eventualno opuštam povremenim SP igrama, i to me rijetke zadrže duže od sat-dva, kao recimo Terraria i Skyrim.

Profile  

PostPosted: 23.02.2012. 21:13 
Forum Addict

Highscores: 1
mozete vi pricat sta ocete,ali meni se cini da ce i ovaj TIM zavrsit kao i F1 HR....nazalost ali mislim da je tako ....

Image

Profile  

PostPosted: 23.02.2012. 21:29 
Sleep is for sissies.

Ovaj tim jest F1HR Šedov samo je promjenio ime :D u G.F1 jer je Krscho svima jebo majke :D

Profile  

PostPosted: 23.02.2012. 21:29 
Pukovnik

Ko se tuce taj se voli takva ljubav ne postoji! :)

Profile  

PostPosted: 23.02.2012. 21:44 

Slušajte vas 2 pizdeka (Doktor i Kršo)... Koliko ti imaš godina Doktore? ha? 16, 17) Ti Kršavi? Koje su vam obaveze u životu? Malo škola/faks? malo druženje? Malo zajebancija? Malo igranje?.. Vas DVA ste MENI došli ovdi držat pametovanje o zajednici i timskom radu?? Pa ja san u sportu cili život i u braku 4 godine, a sad će ti mi vas dva drkaroša očitavat neke životne lekcije ovdi?? Iman posal, radin sa strane, te još oden igrat nogomet u nižim ligama, te radin na katu kuće di se mislin uselit za koju godinu, a ono slobodno vrime kad ga koristin za kompom ću koristit kako ja želim!!
Iman ovdi tisuće postova, napisa san tone članaka i zajebancija, odigra san SVE TM utrke, NSGP, najave, novine, a da nisan nikad reka riči protiv ikoga ovdi nit san tražija išta za sve to, a sad ćete mi vas dvoje reć da ja (i nas par) nismo ka tim i ne ponašamo se ka tim?? Vas dvoje?? Ti Kršavi koji si iskompleskiran do bola, koji si milijuna puta reka oću-neću, piškitću-kakitću, odlazin-ostajen, jebi te se-odjebite, i ti Doktore koji imaš riječnik kočijaša i koji si prije par dana obrisa sve teme vezane za PES te dvije global teme? Vas dvoje ćete mi govorit o timu??
Bilo je u timu masu članova koju su bili po misec dana, a da niste srali po njima ka sad po nama.. To šta ja (mi) sad ne igramo sa vama jebeni PES i COD, pa šta onda?? Sida ima 33 godine i čovik se nedavno zaposlija.. Možda planira i brak i možda kako dalje u životu.. Slaven ima 30 godina, i možda sličan status.. TTCO jest malo mlađi, no već ima 'zauzet' život.. Ja više uživam doć ovdi na forumu malo vidit ko kako diše, kakvi su rezultati PESa (da pratin i PES i GTR2, a to šta ne igran to je moja stvar!! a ne ka šta Kršo izjavie nedavno: "ja taj dio foruma samo stavim 'Mark as read..' ), zatim je li Karmabol ima neku igru na preporuku, da li mi je Slaven stavija neku cool pismu, jeli je Sida recenzira u svom stilu, nego da moran biti prisiljen vozit GTR2 kojeg ne volim igrat.. Odkad je uvjet u timu bija da sve igre moraju igrat i da svi moraju biti na TSu?? Možda neki ne mogu biti na TSu jer im je tada nezgodno (meni bar sad u zadnje vrime!), a možda neko ne želi čut prostačanja na TSu u tu uru..
Vas dvoje će te mi govorit o nekim predanostima i kolektivu?? Da više nisan vidija posta di se spomnije moje (naše) pripadnosti VAŠOJ SAVRŠENOJ HOMOGENOSTI ovdi..

Profile  

PostPosted: 23.02.2012. 21:50 
Remember to call work and ask for more sick leave

ahahah baš smo pizde nas par... :D

ja sad jednostavno nemam vremena za bit gejmer... radim do 4 i onda imam predavanja do 8 a kad ufatim par sati moram učit jer su predavanja za q pa moram sve doma sam skužit, vikendima sam isto na drugom poslu nadam se ne zauvek.

Profile  

PostPosted: 23.02.2012. 21:53 
Sleep is for sissies.

Duboke isprike vaša ekscelencijo.

Cyrex wrote:
Doktore koji imaš riječnik kočijaša

a ovo si zaključia iz onih nekoliko trka sa strancima kad sam se zajebava na hrvatskom? :')

Profile  

PostPosted: 23.02.2012. 22:15 

Duboko sam pogođen ovime komentarima :( ....ne, like i give a fuck i onda sam ja iskompleksiran

Profile  

Post a new topicPost a reply Page 7 of 9   [ 177 posts ]
Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next