Change font size

Welcome
Welcome to phoenixttco

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 4 posts ]
Author Message
 Post subject: Savage 2 A Tortured Soul
PostPosted: 15.09.2011. 14:12 
Punoglavac

Buduci da je igra mjesavina RTS-a i neke vrste hack and slash-a nisam znao gdje da je uvrstim pa sam je stavio ovdje. Neznam da li je tko od vas probao igrat ili se susreo sa njom, ali meni je igra vrhunska. To sam igrao dok mi nije crko miš... Uglavnom, igra je samo za multiplayer i besplatna je(doduse, oni koji plate imaju neke povlastice).E sada: na pocetku runde odrede se 2 commandera(mogu se i mijenjat tokom igre, tj. da se izglasa) koji igru igraju kao bilo kakav drugi RTS(pogled iz pticije perspektive, izgradnja gradjevina, usmjeravanje jedinica, taktiziranje itd.) dok ostatali upravljaju jedinicama koje se respawnaju svakih 15-ak sekundi nakon smrti. Tu je i zlato koje commander dobiva od rudnika pa izgradjuje gradjevine te otvara nova oruzja i jedinice za ostatak, a pare moze dobiti i od suigraca(koji pare dobivaju borbom itd.) jer postoji mogucnost donacije(za brži razvoj). Oni koji ne igraju kao commander, za svaki kill dobivaju exp. kojim dizu levele i skupljaju poene kojima mogu dodatno poboljsati svog lika.Cilj je unistiti neprijateljevu glavnu gradjevinu i na pocetku svake runde se pocinje od 1. lvl-a, a runde znaju trajat od 5min pa do sat a neke pute i duze. Grafika je ok a i veza isto tako, ovisno o serveru. Eto ga, ja sam se potrudio ovo napisat, a vi pogledajte filmic i bacite misljenje ispod. (cool)

Profile  

Post subject: Re: Savage 2 A Tortured Soul
PostPosted: 18.09.2011. 19:19 
Regrut

Eh ovo mi je zagolicalo maštu prije cca nekih godinu, godinu i pol, brijao sam da bi možda mogao nagovorit žestokog rts-aša Maria na ovako nešto ali brzo sam shvatio da u ovom timu nema previše zainteresiranih za ovakve igre, mislim na MMORPG-e.
Trenutno sam na Vidnictusu, a brijem da ću se tamo zadržati neko vrijeme.

Profile  

PostPosted: 18.09.2011. 20:14 
Punoglavac

ovo nema ni smisla igrati ako nas nema barem 10-ak, ali eto, stavio sam tu pa nek stoji ako ostale dopizde. sto se tice vindictusa, danas prije spavanja stavim skidat pa vam se pridruzim :P

Profile  

PostPosted: 19.09.2011. 18:37 
Regrut

Teško da će nam se priključiti na bilo čemu 10 ljudi iz tima, jer kako sada stvari stoje svi smo malo zaboravili "that ther's no I in team" (chuckle) , ali tko zna. Inače cbt za Vindictus ti je baš danas završila i neće se nastaviti dok ne bace open betu. Ako si ga već skinuo ostavi ga jer brijem da će kad izađe open beta trebati samo malo updejtati.

Profile  

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 4 posts ]