lol ante pa nisam naveo sve kaj koristim jer ne bi bilo kraja, al evo saČu dodat ove vaše!
utorrent - simpa mi je zbog zajedničke prošlosti

nisam baš siguran da je nešto bolji od konkurencije...
7-zip - nije savršen ali drugi koje sam probao su me još više živcirali...
Avast AV - jer volim imat AV a ovog mi je mislim mario uvalija... inače AVG mi ljepše, ovaj... izgleda... vizualno
Fraps 
- koristio jedno vrijeme kad sam testirao i bio je vrlo manjkav... eventually sam guglanjem našao par programa totalno šašavih/i/ili nepoznatih koji su radili taj posao bolje (manji resource drain prilikom snimanja, bolje optimizirani fajlovi, the whole enchillada)
Google chrome 
svaki put kad ga stavim otkrijem da nema neku bazičnu funkciju i dobijem fleke na mozak. najbolje je bilo kad nije imao sort bookmark funkcije pa ono... valjda su ljudi potezali parsto bukmarka rukom di su htjeli? firefox koristim ali nisam oduševljen. opera mi ima super stvari ali ne sjeda mi nikako, IE ni jedno ni drugo.
Hamachi 
- ponekad nužan ali inače dosta failast.
Paint.net - ok je, bolji mi je bil gimp, al nekak volim drmat po fotošopu otkad je paint shop pro umro.
PowerISO - opcije na mjestu, al živcira me to sučelje
Revo - isto ga imam, al probo sam i druge i svi su isti... i svejedno im promaknu stvari
Rivatuner - talk about glupo sučelje, al radi dobro
dokovi bilo koje vrste - nis našo nijednog sa nekom must have funkcionalnošću a za vizualni dojam ne marim tolko, dapače, želim što jednostavnije
skype - funkcija koju pruža je puno bolja od njega samog...
TS3 - štajaznam, radi
win 7 defragmenter -
visual studio - excercise in pain
VLC player - slika dobra po difoltu, vlastiti kodeci, opcije da ti pamet stane al dosta nerješivih problema za koje ni gugl ne zna odgovor i di često ispadne neozbiljan
xfire - not happy
adobe reader - btw koje to opcije pdfi imaju da zahtijevaju reader od 70mb koji upiše 18000 registry kijeva?

sad se ne zahebavam, ozbiljno pitam? also wtf je pdf printer... to sam prije čitao i olfo sam skužio i u međuvremenu sam opet zaboravio. zakaj samo ne sejvat dokument kao .pdf i ko ga j? *blesav*
daemon tools - nisam bil hepi
digsby - mnoge stvari su ok ali neke su i tragične (multichat? file transfer problems samo na njemu i nigdje drugdje, bandwith jede i kad ga ograničš na sve moguće načine)
print screen softver - ne kužim šta radi. windows ima svoj printscreen a i svaka igra ima svoj?
dropbox - super, ovaj... ideja
total commander - aaa, to sam imo 1996! lol ti komanderi su bili opaki kad si moro prčkat po dosu, sad ne znam iskreno šta bi s njime...
steam - virus
zone alarm - pa kontroliraš i windows fajrvolom koji program ide na net, ne? jest da je zone ziher puno bolji...
audacity - uvek bil solidan, al nekak su zastali u razvoju još zadnji put kad sam ga trebo
mozilla thunderbird - a radi, jbg, al isto bi ih našamaro zbog mnogh stvari koje fale ili su lakše na papiru nego u radu s njime
nero - virus
recuva - nedavno mi je baš trebo kad mi se shebo disk i simpa mi je bil, al neki za kojeg nisam dotad čul a sad ga se nemrem sjetit je imal uvjerljivo najbolje rezultate...
office - ubil bi ih majke mi. svaki program ima sve opcije koje mi trebaju i sve su tako površne i nedostatne da bi trebao 80000 addona, skripti i milih majki da to bude onako kak bi trebalo bit

aj lepo da ste se raspisali jer ima dosta ovih li-la programa pa ću ih malo zamjenit vašim čisto za promjenu