Change font size

Welcome
Welcome to phoenixttco

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 15 posts ]
Author Message
 Post subject: Software koji ♥
PostPosted: 11.02.2012. 17:57 
Remember to call work and ask for more sick leave

Čisto obične koje vam koristite u svakodnevnom PC radu a meni bi bilo zanimljivo pročitati o tome :) Evo ja ću početi:

AP Tuner
Tuner za gitru/bass mi... radi. Ne znam kakvi su drugi ali ovaj mi je dovoljan.

BestPractice
Mali programčić za vježbanje koji u sebi ima sve ono što i svi ozbiljni programi (A-B playback, slowdown, pitch change, karaoke mode) samo što je ovaj mali i nema ništa drugo pa radi ko zwer!

Calq
Blesavi see-through kalkulatorčić kojim mogu brzo manipulirati uz par tipki. Šašavo, ali baš ono što mi treba!

Color Cop
Color picker. Ništa posebno ali fora su mi takvi programčići...

Drop It
Vrlo dobro napravljen sorter... postavite pravila, povučete sve na njega i on vam fajlove pošamara tamo vamo kako ste mu rekli.

Duplicate Cleaner
Od digital volcanoa ili nekog drugog qrca. Igrom slučaja mi trebala dva programa tipa ovaj i ovaj iznad pa sam ih pretražio gomilu dok nisam napokon se zadovoljio s ova dva.

Everything Search
Šuta dupe. Indeksira ziljon fajlova u roku par sekundi i dalje radi ko zwer, stavljam ga na svaki komp.

ImgBurn
"The ultimate image burner". Moš mislit... nisam nešto ludo oduševljen ali nisam videl prikladnijeg za svoje potrebe pa slobodno predložite nešto.

SoulSeek
P2P na kojem jedinom nađem bolesnoće koje tražim... doduše nisam checkoutao konkurenciju barem 2 godine pa...

SumatraPDF
Reader... nije nešto, al je mali brz i ne iritira me ko adobe... ima kul startup screen sa svim recently opened fajlovima, kul za zaboravne poput mene.

Tree List
Err... koji je to vrak? Checklist planner ili nešto? Uglavnom mali brz i mogu mlatit po tipkovnici po njemu a ne da idem mišem kroz miljon menija.

Ultimate Defrag
Jbn. Jednom prilikom kad sam bio posebno lud sam testirao sve žive i nežive defragmentere i UD ubija. Ne zgleda nešto i treba skužit kak radi ako niste baš tech oriented ali rezultati... prvi put da se primjete :D

BSPlayer
Glup je i ne sviđa mi se... ali automatski povuče subtitlove pa ga zato koristim *lolz* uz VLC player koji pleja sve.. ovaj... osim MIDIja i jioš nekih stvari i ima problema sa volumeom i još nekim teškim bedastoćama pa koristim i MPC za brzo otvaranje toga i tega i tako dalje... uglavnom svi su krep na neki način! :(

WinDirStat
Pokazivač zauzetosti diska? lol Uglavnom, ništa posebno al dobro dođe da vidim kojih fajlova imam puno i gdje pa ih uključim u pravila defragmentacije u Udefragu ovisno o koji su tip fajla. Bla.

VirtualCloneDrive
Štajaznam, ok je? Meni puno bolje radi od poznatijih rješenja al ne režem baš vene ni nešto.

FileMenuTools
Jedan od onih blesavih extendera context menija... s obzirom da sam ja iz svojih izbacio ama baš sve osim cut i paste (ne znam kak :P ) s ovim se samo zekam, ima neke semi-korisne forice poput synchonize, advanced delete, symbolic linker, shredder... na rajt klik.

Macrium Reflect
Samo regular disk imager koji je mali, brz i... kužite već kaj me pali ne *green*

DiskMax
Disk cleaner. Šuta dupe. Seriously. Stavljam ga na svaki komp.

Profile  

Post subject: Re: Software koji ♥
PostPosted: 11.02.2012. 21:23 
Turning your underwear inside out saves on washing!

Highscores: 2
utorrent - zna se
7zip - najboljji archiver i točka.
Adobe Illustrator, Photoshop, Premiere Pro, InDesign, Reader - CS5, Reader je X. Dobri za ono što mi treba.
Avast Antivirus - ne troši resurse puno, dosta brz i nenametljiv, boot scan ftw
BurnAware Pro - za prženje, 500x manji od nera a 1000x brži. Ashampoo imam original ali mi se ne sviđa, prenatrpan je isto
DiskMax - najbolji cleaner ever!
Fontlab Studio 5 - za izradu fontova, uglavnom nevažno
Format Factory - media encoder, čita sve, pretvara u sve
Fraps - pokazuje fps u igri, dobro snima in game video
Free Music Zilla - za skidanje mjuze sa groovesharka, videa s youtubea, vimea i ostalih, uglavnom možeš skidati sve živo sa svega
Ghostscript - crtanje fontova preko postscripta, faks stuff
Google Chrome - najbolji browser, jako brz, prilagodljiv, mwa
Hamachi
Microsoft Lync - fora IM servis, vrlo napredan, MSN je qurac
MS Mathematics - najbolji kalkić + ploter grafova
MixCraft V - za moju kreativnu stranu, zajedno sa midi keyboardom glavni alat za moju maštu
MP3tag - za tagganje mp3-ca, malen, brz i napredan
Paint.NET - jeben image editor sa jako puno pluginova, dobar za jednostavnije stvari no u nekima šiša photoshop
PowerISO - za mountanje i prženje imagea, brz, dobar, moćan
Revo Uninstaller Pro - za uninstall, zbilja pronalazi sve i svašta
Rivatuner - za overclock grafe
RocketDock - zna se
Samsung Kies - instaliran radi drivera za mob, ne koristim
SDformatter - formatira "krepane" SD kartice, skupljam od ekipe te "pokvarene" i popravljam ih. imam ih pun k
Skype - zna se
TeamSpeak3 - doh
TeamViewer 7 - remote desktop, često koristim dok drugima gledam kaj su sjebali na kompu + kontroliram komp preko moba
The Panorama Factory 5 - za izradu panorama, dosta napredan
TuneUp Utilities 2010 - koristio samo za defragmenter, ovaj u win7 je super tako da mi ne treba više
Tunngle beta - isto ko hamachi ali bolje
TweetDeck - organiziranje Twitter accounta, dobar i koristan
Visual Studio 2010 - int (main) { printf ("Programiranje FTW!\n"); } return 0;
VLC Player - najbolji player ikad, titlovi rade bez problema
Winamp - sa black skinom je brz i dobro izgleda, stock je za qurac
Xfire - doh
Office 2010 - zaboravio napomenuti
K10Stat - overclock procesora (na laptopu) - 30% bolje performanse uz manju potrošnju i grijanje

Profile  

PostPosted: 11.02.2012. 22:25 
I should have „Forum Posting“ on my CV

Highscores: 4
LOL Sida za 90% tvojih nisan ni čuja ;)

WIN 7 Ultimate 64 bita SP1 - ostali OS-ovi ne podržavaju 3d Gaming ;)
Office 2007 - malo za koji tekst ili tablicu..
uTorrent - za "kupnju" softwarea *embarased*
Adobe Reader X - za PDF
Ashampoo Burning Studio 6 - za prženje, malen i brza instalacija (plus podrška za multi language)
Deamon Tools - Za mountanje ISO-a (uglavnom za "kupljene" igre ) ;)
Digsby - TTCO me navuka na ovaj IM, koji ima podršku za sve IM u jednom..
DropBox - cool servis za shareanje fileova.. (y)
FastStoneImage Viewer - preglednik slika
Paint.NET - Ako triban koju sliku malo uredit, editirat ili resizat.. (y)
Foobar2000 - I na ovo me navuka TTCO, pa je on umisto WinAmpa za slušanje mjuze..
ForamtFactory - dobar video konverter kojeg često koristin, kad neku seriju/film konvertiram za mobilini ;) (y)
FreeIso Burner - Kad triban neki ISO image spržit na CD/DVD
GadwinPrintScreen - za capture ekrana tj. ScreenShoot.. (y)
GOM player - za playanje videa (iman i VLC, al eto navika na ovaj)
Google Earth - malo satelitskih snimki svijeta uvik ponekad dobro dođe ;)
Opera (Mozilla, IE9, Chrome) - iman ih sve, al mi je Opera ušla pod kožu ;) (y)
Oracle VM VirtualBox - kad iden testirat neki OS onda ga zavrtin na ovoj virtualci..
RocketDock - Lijepi 'quicklaunch' bar za malo šminke (y)
Skype - IM, al bez portebe tipkanja ako imate kameru i mikrofon ;)
Total Commander - Bez ovoga ne znan presnimit/izbrisat/nać ništa na disk(ovima)/medijima/USB-u! Br.1. moj alat (y)
VDownloader - Kad triban neki YT klip snimit na disk..
HotMP3Downloader - (pre)brz i kvalitetan MP3 'skidač'
WinRar - arhiver, dovoljan..
RossteStone - neloša aplikacija za učenje stranih jezika, podržava masu stranih jezika.. Trenunto san Level 1 German ;)
xFire i TS3 - za online igranje da vidim i čujem šta ostali igraju
STEAM - moja mala oazica! :) 18 orginala kupljenih tamo, dok TM, TM2, Witcher2 te STALKER: Clear Sky kupljeni sa drugih servisa ;) (y)
Origin - EA-ov "STEAM" iako neman tamo nijednu kupljenu igru, no mislim se za MassEffect 3, pošto iman jedinicu i dvojku orginal..
Od Alata za dijagnostiku i održavanje kompa: CCleaner, AVG BE 2012, Malwarebytes, Spybot S&D, AIDA64, Speccy, Glary Utilites, Revo PRO, TeamViewer 7, SuperAntiSpyware, CPU-z, GPU-z

Profile  

PostPosted: 12.02.2012. 00:34 
Admiral

Highscores: 21
Acronis true image home:
Od kad sam doživio havariju i izgubio 600 Gb podataka bez ovoga ne mogu zamisliti život.

Avira:
Besplatan antivirus koji mi ne smeta.

Zone alarm:
Koristim ga valjda od prvog kompa...jednostavno sam navikao da kontroliram koji program i kada ide na net.

Audacity:
besplatan audio editor; za nasnimavanje kad mi dođu fiks ideje, za brzinsko uređenje pjesama, za sječu dijelova pjesama koje koristim kao ringtone etc. Malen ali tehničar.

Audiograbber: Pretpotopni softver za pravljenje mp3-ca iz audio CD-a koji uvijek imam instaliran...navika.

Guitar Rig 4:
S ovim programom svaka budala zna odsvirati nešto smisleno. Tisuće zvukova, efekata i đinđi kojima se mogu ubiti sati dosade.

Ashampoo:
Koristim ga od kada je izašao kao zamjenu za Nero...jednostavno navikao na njega.

Foobar
1001 izgled u jednom audioplejeru s dodatnim đinđama tipa lyrics, cover etc. Sve moguće oblikovati po želji.

Simple TV:
Većinom za gledanje Al Jazzera Sport programa. Zamjena za Protek sat. reciver kojem su ukinuli podršku. Sve važnije nogometne lige na dohvat ruke s kvalitetnom slikom i bez većih trzanja.

PDF Creator:
besplatan pdf printer. Nemam kod kuće printer pa zgodan za napraviti pdf fajlove kod kuće i isprintati ih na poslu na trošak firme.

Irfanview:
The program za brzinsku promjenu rezolucije slike i napraviti autokontrast i autosharp.

RealVNC:
Draži mi je od teamspeaka, s manje đinđi. Za daljinsko popravljanje kompova bližoj i daljoj rodbini.

Mozilla Thunderbird+Firefox:
Vjerojatno čista navika ali ovaj duo, od kad je izašao, uvijek imam.

Photoshop CS4
Za povremene izljeve likovne kreativnosti.

Sony Vegas:
Za slaganje filmića, repariranje starih VHS snimki vjenčanja, krstitki, krizmi koje donese znana i neznana rodbina etc.

DVD photo slideshow pro:
Također za krstitke, imendane, rođendane, svadbe znane i neznane rodbine. U par klikova napraviš DVD s menijem i slajdom slika koji nitko poslije ne gleda ali ga svatko hoće imati.

KeePass:
Za memoriranje lozinki i juzernejmova. Pametan piše budala pamti.

PowerISO:
navikao s njim pržiti iso fajlove i montirati imiđe.

Winrar:
A jel postoji drugi program?

Last edited by Slaven on 12.02.2012. 00:52, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 12.02.2012. 00:50 
It's been a while since I've had any human contact...

uTorrent
GOM / MPC Homecinema / VLC - sve što mi treba za video
Foobar2000 - nakon dugog korištenja winampa koji je postao za moj ukus preglomazan, ovo mi je savršeni audio player: ultra malen a radi odlično, koristim ga već par godina
Firefox / Chrome, Opera, IE9 - FF primarno, ostali za testiranje
Visual Studio 2010 - C#
Eclipse, NetBeans - Java, Android (netbeans više ne koristim, to je bilo za fax)
Dreamweaver - Web
Grooveshark downloader - za... no, znate...
Notepad++
7 Zip - drugi program *razz*
Avira - ubija gamad
Faststone Image Viewer - pregeldavanje slika
Nero lite - za popržiti nešto
Daemon tools lite - za namontirati nešto
Adobe Reader X - sve funkcionalnosti a nije spor
Digsby - MSN i Gtalk, provjerava mailove
Dropbox - sad ga rijetko trebam, na faxu je odlično služio
Evernote - odličan program za zabilješke, Android + PC + Laptop + Sync = WIN
Filezilla - FTP
Putty - telnet
Recuva - dobro je imati uvijek instalirano ovak nekaj
Speccy - tek tolko
Stellarium - volim nebo
Teamviewer
Audacity - dobro posluži za odrezati nešto
Photoshop, After effects - nekad se igrao s time, danas rijetko
STEAM - najviše nećaci igraju terrariu...
Office 2010...
Gadwin printscreen, Screenpresso - gadwin za osnovno hvatanje, a screenpresso kad hvatam više toga, kad treba na brzinu urediti sliku (zamutiti određeni dio, dodati crte, numeriranje i slično) ili kad treba uhvatiti ekran sa scrollanjem (npr. web stranicu)

ima ih još, ali ili sam zaboravio ili su na laptopu kojeg mi se sad neda paliti...

btw Mario...
Code:
int (main)
{
   printf ("Programiranje FTW!\n");
}
return 0;
Code:
int main()
{
   printf ("Programiranje FTW!\n");
   return 0;
}

*green*

Profile  

PostPosted: 12.02.2012. 01:42 

lol ante pa nisam naveo sve kaj koristim jer ne bi bilo kraja, al evo saČu dodat ove vaše! *green*

utorrent - simpa mi je zbog zajedničke prošlosti *green* nisam baš siguran da je nešto bolji od konkurencije...
7-zip - nije savršen ali drugi koje sam probao su me još više živcirali...
Avast AV - jer volim imat AV a ovog mi je mislim mario uvalija... inače AVG mi ljepše, ovaj... izgleda... vizualno (chuckle)
Fraps :S - koristio jedno vrijeme kad sam testirao i bio je vrlo manjkav... eventually sam guglanjem našao par programa totalno šašavih/i/ili nepoznatih koji su radili taj posao bolje (manji resource drain prilikom snimanja, bolje optimizirani fajlovi, the whole enchillada)
Google chrome (joj) svaki put kad ga stavim otkrijem da nema neku bazičnu funkciju i dobijem fleke na mozak. najbolje je bilo kad nije imao sort bookmark funkcije pa ono... valjda su ljudi potezali parsto bukmarka rukom di su htjeli? firefox koristim ali nisam oduševljen. opera mi ima super stvari ali ne sjeda mi nikako, IE ni jedno ni drugo.
Hamachi :S - ponekad nužan ali inače dosta failast.
Paint.net - ok je, bolji mi je bil gimp, al nekak volim drmat po fotošopu otkad je paint shop pro umro.
PowerISO - opcije na mjestu, al živcira me to sučelje
Revo - isto ga imam, al probo sam i druge i svi su isti... i svejedno im promaknu stvari :)
Rivatuner - talk about glupo sučelje, al radi dobro
dokovi bilo koje vrste - nis našo nijednog sa nekom must have funkcionalnošću a za vizualni dojam ne marim tolko, dapače, želim što jednostavnije
skype - funkcija koju pruža je puno bolja od njega samog...
TS3 - štajaznam, radi
win 7 defragmenter - *green*
visual studio - excercise in pain
VLC player - slika dobra po difoltu, vlastiti kodeci, opcije da ti pamet stane al dosta nerješivih problema za koje ni gugl ne zna odgovor i di često ispadne neozbiljan
xfire - not happy
adobe reader - btw koje to opcije pdfi imaju da zahtijevaju reader od 70mb koji upiše 18000 registry kijeva? *green* sad se ne zahebavam, ozbiljno pitam? also wtf je pdf printer... to sam prije čitao i olfo sam skužio i u međuvremenu sam opet zaboravio. zakaj samo ne sejvat dokument kao .pdf i ko ga j? *blesav*
daemon tools - nisam bil hepi
digsby - mnoge stvari su ok ali neke su i tragične (multichat? file transfer problems samo na njemu i nigdje drugdje, bandwith jede i kad ga ograničš na sve moguće načine)
print screen softver - ne kužim šta radi. windows ima svoj printscreen a i svaka igra ima svoj?
dropbox - super, ovaj... ideja
total commander - aaa, to sam imo 1996! lol ti komanderi su bili opaki kad si moro prčkat po dosu, sad ne znam iskreno šta bi s njime...
steam - virus
zone alarm - pa kontroliraš i windows fajrvolom koji program ide na net, ne? jest da je zone ziher puno bolji...
audacity - uvek bil solidan, al nekak su zastali u razvoju još zadnji put kad sam ga trebo
mozilla thunderbird - a radi, jbg, al isto bi ih našamaro zbog mnogh stvari koje fale ili su lakše na papiru nego u radu s njime
nero - virus
recuva - nedavno mi je baš trebo kad mi se shebo disk i simpa mi je bil, al neki za kojeg nisam dotad čul a sad ga se nemrem sjetit je imal uvjerljivo najbolje rezultate...
office - ubil bi ih majke mi. svaki program ima sve opcije koje mi trebaju i sve su tako površne i nedostatne da bi trebao 80000 addona, skripti i milih majki da to bude onako kak bi trebalo bit *palica*

aj lepo da ste se raspisali jer ima dosta ovih li-la programa pa ću ih malo zamjenit vašim čisto za promjenu :)

Profile  

PostPosted: 12.02.2012. 02:00 
Admiral

Highscores: 21
Sida79 wrote:
also wtf je pdf printer... to sam prije čitao i olfo sam skužio i u međuvremenu sam opet zaboravio. zakaj samo ne sejvat dokument kao .pdf i ko ga j? *blesav*

Jer u bilo kojem programu koji ima print opciju u sebi možeš fajl isprintati kao pdf (mnogi nemaju save as pdf u sebi).
Dodatno možeš xy fajlova spojiti u jedan što je zgodno npr. za čuvanje hrpe papira na jednom mjestu, za one click/hit and run printanje na trošak firme etc...

Sida79 wrote:
recuva - nedavno mi je baš trebo kad mi se shebo disk i simpa mi je bil, al neki za kojeg nisam dotad čul a sad ga se nemrem sjetit je imal uvjerljivo najbolje rezultate...

GetDataBack-NTFS? Jedino s njim sam uspio bar nešto izvući iz gorespomenute havarije.

Profile  

PostPosted: 12.02.2012. 09:32 

ahaha... fala :)

ne mogu se sjetiti stvarno, budem guglao pa javim!

Profile  

PostPosted: 12.02.2012. 12:24 

LOL TTCO, thanks na ispravku no to sam napisal tak zato jer ljepše izgleda dok pišem u jednom redu :D
i jel je bilo teško napisati moje ime a ne prezime? Josipe ^^

Profile  

PostPosted: 12.02.2012. 13:56 

e setil sam se onog programa... file scavenger je bio. korapto mi se nepovratno MBR i svi fajlovi su bili na disku ali nedostupni pa sam panično probaval sve živo... kad sam izbacil one kaj treba ostavit 48h da završe search, one s nedostatnim opcijama da taj posao ikad završim i one koji su ih sve vratili ali koraptane ostal mi je ovaj mali pederko :)

Profile  

PostPosted: 12.02.2012. 17:46 

evo probo sam par

acronis true image - ne. imao sam ga davno prije 100 godina i još uvijek me ne hebe... ima opcije i više nego trebam, jednostavan je... uglavnom, help je iscrpan kome treba i tih par zbunj stvari i činjenicu da ni nakon tolko verzija nisu ispravili typo-e mu ne bi zamjerio da bekap velikog diska ne traje 100 godina. još ga totalno fula pa kaže više nego što će trajat al svejedno traje tolko dugo da ne bi ni differential tio izdržat
guitar rig 4 - fora je... nije baš to neka kvaliteta ali super je za zabavu! imao sam nedavno peticu i nije mi se sviđala, bila je bloated i imo sam nekih manjih issues... tako da je 4 prvi koji sam probo od tipa 1 ili šta je već bilo prije 100 godina i sasvim je ok :)
ashampoo burning studio nekaj mu se ne sviđa pa ne radi
burnaware professional - sviđa mi se :) ostavio sam njega umjesto ovog što sam do sad imao
daemon tools - svaka njemu čast al još uvijek je spor i nedovoljno praktičan
foobar mi uvek bio simpa al stalno mu nalazim nedostatke u radu pa odustanem, ko i chromeu
freeisoburner - ahaha, simpa stvarčica...

Profile  

PostPosted: 30.11.2012. 19:51 

http://www.chip.de/artikel/Download-Adv ... 81926.html

Od 1. prosinca će biti moguće besplatno skinuti programe. Iako je većina njih šrot znao je naletjeti Ashampoo Burning Studio, TuneUp Utilities, PowerISO i slični mali, ali korisni programičići :)

Profile  

PostPosted: 30.11.2012. 20:45 

REGULAR
7zip
uTorrent
Avast Free - uz Win8 dolazi MSE koji jednostavno mrzim zbog sporosti, lošeg sučelja, loših mogućnosti prilagodbe i tool-proof dizajna. Avast zauzima manje memorije i ima boot scan što je po meni puno veća prednost
Format Factory
Fraps
Hamachi
MSI Afterburner - za grafičku, praćenje temperature, GPU usage-a i FPS-a unutar igara
Notepad++ - Notepad na steroidima
Panorama Maker 6
Tag&Rename - za organizaciju glazbe
TS3
TweetDeck - organizacija i scheduling Twitter poruka
Winamp

DESIGN
Adobe CS 5.5 Master Collection
* Adobe Photoshop
* Adobe Illustrator
* Adobe Premiere Pro
Paint.NET - sa pluginovima ponajbolji image editor

MICROSOFT
Office Professional Plus 2013
* Excel
* Lync
* Outlook
* PowerPoint
* Word
Visual Studio 2012
SkyDrive - najbolji cloud storage, kaj god bi rekli
Windows Live Writer - vođenje blog-a

MAINTENANCE
GodMode - shortcut za velik broj postavki unutar Windowsa - link
AutoRuns - Oragnizacija startup programa ali i ostalih servisa
CCleaner Professional - zajedno sa CCEnchancerom super cleanup alat
Defraggler - defragmenter koji ima mogućnost boot defraga, probao sam i nisam bio previše oduševljen tako da ću nastaviti koristiti nativni defragmenter. Premalo se dobiva korištenjem nekog 3rd party rješenja.
FileTypes Manager - upravljanje ekstenzijama i programima koji su zaduženi za njih.
Process Explorer - naprednija verzija Task Managera, bila jako korisna u Win 7 dok sa novim Task Managerom u Win 8 vrlo rijetko korišten
Revo Uninstaller Pro
Shellex Menu - upravljanje izbornicima dostupnim na desni klik miša (kontekstualni izbornici)
Speccy - brzi pregled temperatura i instaliranih komponenti
Svchost Viewer - pregled programa koji koriste svchost.dll procese - također rijetko koristim pošto Win8 Task Manager ima puno bolje rješen pregled procesa
System Ninja - portable cleanup tool, brz i efikasan, uvijek nađe sranja nakon ostalih cleanup alata
Vit Registry Fix - najtemeljitiji registry cleaner kojeg sam našao. Iako realno nema potrebe za registey cleanerima koristim ga jer mi omogućuje bolju defragmentaciju registryja i manje zauzeće prostora.

Profile  

PostPosted: 30.11.2012. 21:30 

http://www.freewaregenius.com/the-best- ... -analysis/

Profile  

PostPosted: 02.12.2012. 01:51 

http://www.glarysoft.com/giveaway/

Registrirajte se što prije za besplatnu jednogodišnju licencu za Glary Utilities Pro!

Profile  

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 15 posts ]