Kao prvo, ja kad dođen kod nekoga, prvo nastojim pozdravit, a ako me tu di dolazin i ne znaju, onda se još i predstavim.. Znan, jbg, starci su mi krivo odgojili..
Sve pridošlice ovdje (do sada) bi prvo otišli u temu "Prijave za tim" ili "Predstavljanje potencijalnih članova.." ili barem u "Chatajte drugovi.." i rekli bar 2 rečenice, tipa: Zovem se XY, živim QZ gradu, iman X godina, a ovdi san doša na poziv/preporuku/slučajno jer me zanima (
umetni interes o vezi igra i druženja) pa ako bi moga bilo bi mi drago/krivo biti i igrati se s vama.. Ili nešto barem slično tome..
Onda bi ti čak netko od nas i ozdravija, malo te uputija u tim, i opisa ti u kojem je trenutno stanju tim i koje su trenutno aktualne igre u timu i sl..
Tebi je prvi post odma otvaranje nove teme i pozivanje na igru koja se, očito, ne igra u timu.. S ovim ne vrijeđam kvalitetu ove igre, niti bilo koje druge igre koju netko preporučuje, samo želim ukazat na tvoje (ne)ponašanje..
Šta se mene tiče, ovo čak mi ne bi ni smetalo da ne znam šta će se dogoditi, a vrlo lako da će to tako i biti, a to je da nećeš napisat niti 10 postova na ovom formu, a već ćeš nestat sa ovih stranica..