Change font size

Welcome
Welcome to phoenixttco

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 6 posts ]
Author Message
 Post subject: Dota!
PostPosted: 16.02.2012. 23:58 
Delikvent

Highscores: 1
evo pozvo bi sve igrace koji igraju ovu igru ili su zainteresirani, dosta stara igra ali jos uvjek popularna :)
skinit se moze sa raznih stranica, preporucio bi torrent, znaci trazi te Warcraft: Frozen Throne i onda samo skinete zadnju mapu dote ( www.getdota.com )
Ako nesta nisam napiso ili vam je nejasno slobodno me kontaktirajte

Profile  

Post subject: Re: Dota!
PostPosted: 17.02.2012. 07:24 
I should have „Forum Posting“ on my CV

Highscores: 4
Kao prvo, ja kad dođen kod nekoga, prvo nastojim pozdravit, a ako me tu di dolazin i ne znaju, onda se još i predstavim.. Znan, jbg, starci su mi krivo odgojili.. *nonono*

Sve pridošlice ovdje (do sada) bi prvo otišli u temu "Prijave za tim" ili "Predstavljanje potencijalnih članova.." ili barem u "Chatajte drugovi.." i rekli bar 2 rečenice, tipa: Zovem se XY, živim QZ gradu, iman X godina, a ovdi san doša na poziv/preporuku/slučajno jer me zanima (umetni interes o vezi igra i druženja) pa ako bi moga bilo bi mi drago/krivo biti i igrati se s vama.. Ili nešto barem slično tome..

Onda bi ti čak netko od nas i ozdravija, malo te uputija u tim, i opisa ti u kojem je trenutno stanju tim i koje su trenutno aktualne igre u timu i sl..
Tebi je prvi post odma otvaranje nove teme i pozivanje na igru koja se, očito, ne igra u timu.. S ovim ne vrijeđam kvalitetu ove igre, niti bilo koje druge igre koju netko preporučuje, samo želim ukazat na tvoje (ne)ponašanje.. ;)

Šta se mene tiče, ovo čak mi ne bi ni smetalo da ne znam šta će se dogoditi, a vrlo lako da će to tako i biti, a to je da nećeš napisat niti 10 postova na ovom formu, a već ćeš nestat sa ovih stranica..

Profile  

PostPosted: 17.02.2012. 11:03 
Turning your underwear inside out saves on washing!

Highscores: 2
A dobro, pusti ga Cy, ne znaju svi odmah da je kod nas red malo se upoznati sa ostatkom foruma, inače nije to česta praksa na ostalim forumima ;)

Drago mi je da se guraju nove igre, Dota mi je oduvijek bila zanimljiva jer mi se čini da je team play ovdje jako jako bitan pa ću se možda i okušati u istoj :)

Profile  

PostPosted: 20.02.2012. 19:21 
Delikvent

Highscores: 1
Pa ako se ja ne varam kad sam se prijavljivo sam se i predstavio, reko odakle sam koje igre igram i sve ostalo... prico sam s jednim clanom pitao ga on mi je predlozio da otvorim novu temu za ovu igru i da postanem aktivan na forumu sta nije nikakav problem. Cyrex imas jako lose predrasude o nekom koga jos ne poznajes :/ al nvm, kad upoznas mozda ces promjenit misljenje. hvala

Profile  

PostPosted: 20.02.2012. 19:54 
Sleep is for sissies.

Ekšuli Cyrex, dečko je u pravu :/

Profile  

PostPosted: 20.02.2012. 20:55 
Turning your underwear inside out saves on washing!

Highscores: 2
Dečki, aj polako.

dr. Mengele (zanimljiv nick), nemoj niti ti imati predrasude na prvu ruku prema Cyrexu ;)
Nitko ovdje ne misli ništa loše niti zlo, dapače vrlo mi (nam) je drago da si odlučio prijaviti se na forumu i što želiš sudjelovati sa nama u multiplayer okršajima :)

Cyrex je vjerojatno previdio post gdje si se predstavio tako da se ne trebaš naći uvrijeđenim. Govorim zato jer znam da nije baš često da se ljudi predstavljaju na forumima sa nekim osobnim informacijama dok je ovdje malo drugačije. Ti to nisi znao i gotovo, ničija krivica.

Onda, idemo natrag na ontopic ili? *green*

Profile  

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 6 posts ]