Change font size

Welcome
Welcome to phoenixttco

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

Post a new topicPost a reply Page 3 of 3   [ 48 posts ]
Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: Prijenos utrka?
PostPosted: 16.03.2012. 23:57 
Sleep is for sissies.

Nek su Ploče jedini grad u Hrvatskoj koji ne hvata signal lokalne televizije. Pas mater -.-

Profile  

PostPosted: 16.03.2012. 23:59 
Admiral

ja ostajem na net tv+slo2 kad su tu reklame :D

Profile  

PostPosted: 26.03.2012. 08:46 
Remember to call work and ask for more sick leave

Ja probam naći neki engleski stream na netu jer smisleni komentatori mi višestruko nadoknade lošiju sliku... ako ne onda gledam na net.tv nažalost a tamo su komentatori koma...

Jedan je onak zbunjen tek tolko... drugi stalno priča bedastoće (sebastian grosjean, pa miješa bolide pa svašta još) a treći je totalni mamlaz kojeg su pobrali s neke planine
blizu rvackog primorja i ne zna reć ništa smisleno te stalno ponavlja neke banalne stvari (ovo je sezona sa 6 orvaka može se čut 100tinjak putu po prijenosu ili recimo
objašnjenje pravila "novih" kvalifikacija). Da gledate na mjut i imate par frendova pa komentirate bili bi to puno bolji komentari od njihovih + reklame ga totalno ubiju.

Onaj superturboantipatični lik kojeg su šutnuli iz F1 i ne zna heć slovo h je barem imao kaj za reć tj. nešto čega se ne bi ja sam sjetio ili je totalno logično i nepotrebno :)

Profile  

PostPosted: 26.03.2012. 08:49 
Turning your underwear inside out saves on washing!

Highscores: 4
Ejej

FUJ SIDA FUJJJJJJJJJJ

Blažičko i Novak su bog i batina komentiranja i božanstvo za cro fanove f1, barem moje :D , fuj, pao si mi u ocima :(

Profile  

PostPosted: 26.03.2012. 09:37 
It's been a while since I've had any human contact...

Blažičko mi je dobar, Novak bi bio ok da malo smanji besmislene rečenice i pogreške koje mu se znaju dešavati, pogotovo kad je kraj Renate *green*
Jergović je dobro znao prokomentirati nakon utrke ali tijekom nje je često bio "preravnodušan", pogotovo u napetijim situacijama, al da je imao zanimljive informacije, imao je. A onaj treći koji je ove godine... dobro da nije na utrci jer ne samo da nezna F1 nego je i loš komentator, IMHO.
BTW ako koga sa mojih prostora zanima, gledam na srce.tv (ak se ne varam bivša čakovečka) :)

Profile  

PostPosted: 27.03.2012. 06:50 

lol, ti nis' normalan Krscho. Blažičko je loš otkad ja gledam F1, mi smo se ko mali klinci još primali za glavu na bedastoće koje on priča... :) Basically Jergović ima kaj za reć ali nije baš komentator. Blažičko i Novak su ko pozadinski noise većin vremena, ne djeluju upadljivo kad ne pričaju bedastoće ali niti ne pomažu ništa, tu bi ja bil malo bolji od njih :D A onaj treći... ufff.

Anyway, nakon što sam odgledao cijelu prošlu sezonu na BBCu to je nebo i zemlja! Komentatori toliko dodaju na utrku da to postaji pravi experience a ne sam "errrrr" i stating the obvious :(

Profile  

PostPosted: 27.03.2012. 08:50 
Turning your underwear inside out saves on washing!

Highscores: 4
sta rec, sida uvjek ima misljenje koje ide protiv svih ostalih, nista novo

Profile  

PostPosted: 28.03.2012. 08:11 

nisam siguran, mislim da su svi zamijetili bedastoće koje blažičko priča oduvijek... samo lik onak ne djeluje prijeteće nego nekak simpa i bezazleno pa im zato to nije problem, al opet... ako imaš perception 2+ stvarno je očito da lik nema šta reći i da priča očite stvari i x puta po utrci mješa bolide imena događaje i sl. Zapravo jedino je čudno što ga Novak češće ne ispravi :)

Profile  

Post a new topicPost a reply Page 3 of 3   [ 48 posts ]
Go to page Previous  1, 2, 3