IGREGTA III - originalni GTA III ali prilagođen za touchscreen, ima sve misije i mogućnosti kao PC verzija, najbolje potrošenih 700MB na mobu
Angry Birds - must have iako mi nije najdraža igra za Android
Snake '97 - old school zmija sa starih Nokija, super mi je
Cut and Slice - treba rezati nekakve oblike na što (površinski) sličnije dijelove, dosta teško
Ceramic Destroyer - Treba uništavati nekakve slike sa bombama, zanimljivo
3D Bownling - kuglanje, neloše izgleda, ima za 2 igrača
Fat Ball Lite - najsličnija igra HaxBallu koju sam našao za Android
Pinball Arcade - fliper koji dobro izgleda, brings back good memories
2 Player Flags - pogađanje zastava za 2 igrača, igra u kojoj uvijek pobjeđujem
Tip-Off - nešto kao Online Basketball, gađanje koša, prezarazno, trenutno najbolja igra koju igram
GunBros - pucačina iz ptičje perspektive, jako dobar multiplayer dio
Osmos HD - Igram igra koju igram samo dok sam u tišini radi opuštajuće mjuze, dobar koncepti i realizacija istog
Guitar Hero WoR - svi znate kaj je Guitar Hero
Worms - objašnjenje je suvišno
Minecraft Pocket Edition - znam, nisam normalan ali za duga putovanja vlakom čuda napravim
Parking Frenzy - ne znam zakaj mi je instalirana, bezveze igra.
APLIKACIJEMoneyDroid Pro - za bolju evidenciju troškova, jako korisna aplikacija
Bonbon Info - brza i lagana provjera paketa i računa, domaći autor
T-Android PRO - pošto se ubrzo selim na Tmobile pretplatu skinuo sam unaprijed
Class Buddy Pro - pregled svih predavanja/kolokvija/ispita, bolje nego u kalendaru
HZNet - pregled voznog reda HŽ-a, kašnjenja i stanice - neprocjenjiva aplikacija ako putujete vlakom
Trambus - vozni red tramvaja i buseva u ZG-u, za mene "dotepenca" savršena aplikacija
Flashlight - pošto sam opet na šugavom stock ROM-u moram imati zasebnu aplikaciju za to
ES File Explorer - za prčkanje po rootu i sistemskim datotekama, ne mogu bez nje
Speed Test - testiranje brzine internetske veze u kafićima i hotspotovima
TeamSpeak 3 -

znam, ovisnik... ali rijetko koristim
Google Goggles - QR čitač + "prepoznavatelj" objekata koje slikam
xica - evidencija stanja na iksici, trenutno ne radi jer su sjebali server no inače vrlo korisna aplikacija
Dolphin Browser - stock browser je katastrofa, ovaj je zakon
XFMobile - xFire mobile, dobro radi
Viber - besplatno slanje poruka i pozivi, fora za neke ljude s kojima se često čujem
Skype - palim ga svake prijestupne, inače brza i kvalitetna aplikacija
Foursquare - geolokacijski servis, kad god se "check-in-am" dobijem bodova, svojevrsna igra
SoundHound - prepoznaje mjuzu koja svira, dobro radi
Sketcher PRO - aplikacija za proceduralno crtanje, jednostavna ali funkcionalna
Battery Disc - prikazuje stanje baterije, temperaturu, napon, struju, runtime i tako + ima zgodan widget
Pro HDR Camera - za slikanje HDR slika, vrlo dobro radi svoj posao samo treba biti mirna ruka
Endomondo - tracker dok vozim bic, pamti rute i brzinu, sad kad je toplije koristit ću ga češće
WiFiKill - ultimativna aplikacija, pomoću ARP rejecta blokiram ostalima na WiFiju da idu na net, na hotspotovima to znači da imam full brzinu dok ostali ne mogu na net... koristim samo u slučajevima dok mi hitno treba net a hotspot je prenatrpan razno raznim iGay smećima
AdFree - miče reklame iz aplikacija, bez te aplikacije ne mogu živjeti
AndroiZip - zip manager, stvara i ekstraktira datoteke jako brzo
Ne mjenjam niti instaliram često aplikacije tako da je ovo dosta statična lista.
Od ostalih stvari vezanih uz mob - koristim Samsung Galaxy S II sa Andryx Ice Cream Sandwich custom ROM-om, dual core proc je clockan na 1,6 GHz i radi izuzetno brzo. Baterija bez problema traje dan i pol dok jedini minus je "samo" 12 gigabajta memorije za multimediju. Ne ću se dalje preseravat pa pisati ostale specifikacije