Danas nije bilo nešto posebno uzbudljivo. Više sam igrao offline nego online. Bilo kako bilo, kupio sam si jedan Nascar automobil (neki Fordov, ne znam napamet koji), platio ga 500,000 Cr i otišao voziti Nascar utrke, točnije njih 5. Prve četiri sam pobijedio, dok sam u zadnjoj završio posljednji zato jer su me AI auti izgurali sa staze. Bio sam bjesan ko ris pa sam odlučio da ću to sutra ispravit. Onda sam otišao u "European sports cars" ili tako nešto i dobio sve tri utrke. Od automobila sam dobio valjda koncept Audija R8 (Audi Le Mans Quattro '03) i još neki, ne sjećam se koji auto, Moja garaža sve malo po malo povećava novim i zanimljivim automobilima.
Što se onlinea tiče, nisam imao baš sreće. Upao sam na neki server gdje se upravo vozila staza Circuit De La Sharte 2005, bez šikana. Vidio sam da neki imaju jače aute (jedan tip je imao Peugeota 908 HDI FAP), ali nije mi se dalo tražit sljedeći server pa sam uzeo svoj 458 Italia koji je temeljito nadograđen novim ispušnim sustavom, pojačanim motorom, trkaćim gumama (Racing Hard), stabilizacijskim dodacima, i potpuno podesivim amortizerima. Utrku na kraju nisam ni dočekao - mnogi serveri su takvi. Onaj tko ih napravi samo ostavi stazu, a trku tko šljivi. Međutim, jedan lik je imao isto nadograđenog Nissana GT-R. Iako je na ravnini bio brži (mislim oko 10-tak km/h), tip uopće nije znao vozit (neki Portugalac). Čim dođe do prve krivine, odmah je u pijesku. I tako, nakon što sam vidio da od trke ništa, na Milsaneu (ne znam kako se točno piše xD) vozio sam cijelo vrijeme oko 140 km/h i čekao nekoga da ga udarim hehe. I tako, vidim iza sebe tog degena portugalca i ide ravno prema meni velikom brzinom. Ja se pravim lud i u zadnji čas mu se izmaknem, a ovaj odleti u zid. Onda je on ispred mene vozio 40-tak km/h i onda sam ga ja na kraju opalio i otišao sa servera.
Sutra se nadam da će biti malo zanimljivije