Change font size

Welcome
Welcome to phoenixttco

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

Post a new topicPost a reply Page 2 of 3   [ 48 posts ]
Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Re: Prijenos utrka 2011?
PostPosted: 23.03.2011. 20:39 
Remember to call work and ask for more sick leave

svaka čast... al to je nešto novo sad? ja sam prošle sezone gledao na BBCu još...

Profile  

PostPosted: 23.03.2011. 20:56 
It's been a while since I've had any human contact...

Neznam ko je šta gledo, ja sam do sad bio na HRTu :D
Znam da ima već odavno streamova po raznim stranicama (to sam i spomenuo u postu - tipa atdhe i tome slično...), ali ovo je pravi, službeni stream od BBC-a, tak da ga nebudu "ubili" na po' prijenosa, i nema bjesomučnog traženja koji stream radi, koji ne... A ovo s IP adresom bi mislim trebalo raditi for d tajm biing
Sad kolko bude to laggy... neznam, nadam se da ne previše, pošto je to ipak BBC (no ipak, nikad se nezna, možda imaju ograničeno)
Velim, treba probat pa bumo vidli.

Profile  

PostPosted: 23.03.2011. 21:53 
Vojnik

Meni je tokom instalacije ovog programa Avast blokirao nesto i ja sam prekinuo radnju. Na što me je točno Avast upozorio ne znam, ali nisam htio rizikovat.

It is well known that God is a F1 fan, and he built a race track in heaven, so he chose the best driver for his team... Godspeed - Ayrton Senna

Image

Profile  

PostPosted: 23.03.2011. 23:50 
Admiral

Highscores: 21
Danas par sati potrošio na osposobljavanje BBC streamova na satelitu i đaba truda.
Našao satelit, ukucao sve što treba ručno ali samo crni ekran imam.
Ako sutra ne skupim još malo volje za potragu ostajem na Sky-u i švabama.
U biti imaju dva audio kanala, na jednom švabo tandrlja non-stop a na drugom nema komentatora, 95% vremena čuješ samo bolide osim ako se ubaci nekakav live intervju tokom utrke, uglavnom engleski pa važem šta mi je manje zlo.

Profile  

PostPosted: 24.03.2011. 00:35 

BrunoS wrote:
Meni je tokom instalacije ovog programa Avast blokirao nesto i ja sam prekinuo radnju. Na što me je točno Avast upozorio ne znam, ali nisam htio rizikovat.

Vjerojatno upozorenje da ti ovaj program želi prčkati po mrežnim postavkama... Par puta i sâm OS baci upozorenje tipa "Install - Don't Install" (neznam točno kak ide al u tom smislu), baš zbog tog razloga. A mora prčkati po tim postavkama ak oš' da ti promijeni IP adresu...

Da se razumijemo, ni ja "ne volim" takve programe za koje prvi put čujem, a prčkaju po OS-u i još k tome rade više-manje ilegalne stvari (bome nisam provjeravo jel ovo mijenjanje IPa "ilegalno"...). Al velim, uploadao sam oba installera na Virustotal, tražio malo po guglu, a još k tome izvor svega mi je bio f1-hr forum + Bug (informatički!) forum, i nigdje nisam našao neke naznake da program radi nešto što "nebi smio"... Jedino za*ebaje s tim reklamama al eto.. ak bu radila F1 sa eng. komentatorima (ili bez, meni svejedno, samo da nije dojč ili neki 10-i), ja zadovoljan. A streaming BBC One koji sam probao nakon instalacije programa - radi :)

Profile  

PostPosted: 24.03.2011. 01:18 
Vojnik

Pokusat cu ipak na ovaj dosadasnji nacin kao sto sam dosad gledao, a jedan od glavnih izvora mi je bila ova stranica:

http://www.vipstand.me/sports/motosport.html

Ukoliko ovdje bude problema onda cu isprobat i ovo :)

It is well known that God is a F1 fan, and he built a race track in heaven, so he chose the best driver for his team... Godspeed - Ayrton Senna

Image

Profile  

PostPosted: 25.03.2011. 22:28 
Turning your underwear inside out saves on washing!

Highscores: 2
http://www.grandprix.com.hr/prijenos-f1 ... atskim-tv/

Profile  

PostPosted: 27.03.2011. 13:27 
Admiral

Super, od 9 lokalnih postaja ja hvatam onu 10. koja nije uključena u prijenos. (joj)
Danas mi, nakon sat vremena ubrzanog tečaja njemačkog, sinulo da sljedeći put idem na sljedeću kominaciju; pustim zvuk preko zvučnika sa BBC internet streama a slika sa Sky. Valjda se neće puno razilaziti. *shifty*

Profile  

PostPosted: 29.03.2011. 08:12 
Repetitive strain injury anyone?

Highscores: 4
Evo onaj TTCOv trik se pokaza korisnim pa sam bez problema gleda čitavu utrku online priko BBCa ( super šta nije bilo nijedne reklame tokom utrke!), al evo jučer san pročita u SN-u da bi od sljedeće utrke sve moglo biti na našim regionalnim TVovima, (možda ste i upoznati), pa bi lako od Malezije mogli biti zavaljeni na kauču/fotelji a ne ipred monitora ;) Iako moran priznat da je ovako bilo guštije gledat, jer ponekad kad san na kauču i malo pospan, dosta krugova onda prođe bez moje pratnje :)

Profile  

PostPosted: 29.03.2011. 19:36 
Admiral

Kak možeš spavat pored F1 *shock* pa nemaš baš 100 :P
Ja sam i sad pratio prek TV-a kod naših prijatelja slovenaca *green*

Profile  

PostPosted: 29.03.2011. 20:39 
Sleep is for sissies.

Wolfmane ja zaspem skoro na svakoj trci (pogotovo ljeti) xD zavalim se na kauc cili izmoren popodne sit posli rucka na stazi nista zanimljivo i zakunjam :D

Profile  

PostPosted: 29.03.2011. 22:08 
Admiral

pravi f1 fanovi nema šta (chuckle)

Profile  

PostPosted: 07.04.2011. 23:14 

Evo i službeno je dogovoreno da će se na lokalnim TVovima prenosti F1 i to su sljedeće postaje: Osječka TV, TV Istra, Kanal Ri, Vox TV i NeT.. Komentirat će Mladen Jergović i Goran Dijaković.. U početku se govorila da će bit i neka splitska ( Jadran TV), al očito ništa od toga, pa ću opet morat na BBC stream.. Sranje..

Profile  

PostPosted: 08.04.2011. 07:07 

Hmm... Na našem ex forumu ne spominje se Jadran TV, a na Indexu.hr kaže da je i ona uključena u prijenos, a pošto ja virujen Indexu ( (chuckle) ) onda mogu reć samo jedno: (jea) Nema više sidit za kompom biti cilu utrku budan i gledat utrku, nego opet se zavalit na kauč i opet blaženo zaspat *green* *green*

Profile  

PostPosted: 08.04.2011. 07:53 

Jadran Tv će se tokom vikenda priključiti, infromacija iz prve ruke ;)

Oficial site vezan uz prijenose je ovaj http://www.grandprix.com.hr/ te tamo uz likove ja radim na člancima i najavama ;)

Profile  

PostPosted: 08.04.2011. 10:24 
Sleep is for sissies.

Kracho, jel se JTV moze uvatit preko onog digitalnog recievera ili kako? :) pa kad san vec u dida u Baškoj Vodi da to iskoristim :D

EDIT: Evo sad zovem JadranTV i oni kazu da bi trebalo u Pločama bit signala kaze na 34 ili 46 kanalu a an 34 i 46 kanalu goli kurac -.-'

Profile  

PostPosted: 08.04.2011. 10:52 

Očito failaš u poštelavanju prijemnika xD

Profile  

PostPosted: 08.04.2011. 11:13 
Sleep is for sissies.

sad gledam njima je odašiljač na Biokovu a meni je antena okrenuta prema Pelješcu di su svi ostali programi (Biokovo sjever, Pelješac jug) :) pa cu pitat cacu kad dodje doma da probamo prema Biokovu okrenit oce vatat ...

Profile  

Post subject: Re: Prijenos utrka?
PostPosted: 16.03.2012. 22:40 

Da nastavimo samo temu od prošle godine...

Gdje se gleda ova sezona? Prošlu sam većinom pratio na BBC-evom online streamingu (službenom), što je bio super prijenos, a ostatak (kad mi je internet crkavao) na VTV-u (Varaždinska TV). Ove godine kolko vidim VTV više neće prenositi pa me zanima ako tko s ovih mojih sjevernijih područja ima kakvu dobru alternativu a da nije neki neslužbeni stream - znam ima ih al su uglavnom nestabilni/loša slika/strani jezici itd...

Na GP1.hr sam u jednom od komentara našao (nisam provjeravao) da ovu sezonu utrke od domaćih televizija prenose:
  • Osječka televizija
  • Slavonsko-Brodska televizija
  • Nezavisna televizija
  • Srce tv
  • Tv Istra
  • Tv Dalmacija
  • Kanal Ri
  • Max tv Kreator F1 HD (38.)
  • B.net Kreator F1 HD i SD (kanali naknadno)
  • Optima TV
  • Iskon TV
  • Amis

Komentari?

Profile  

Post subject: Re: Prijenos utrka?
PostPosted: 16.03.2012. 23:38 
Admiral

Ja sam isplanirao uvodne i odjavne emisije gledati na streamu BBCja/Skyja (nabavio konverter s laptopa na tv pa ne moram čučati pred kompom) a treninge/kvale/utrke na SlavonskoBrodskoj tv.
Čekam da se B-net udostoji napokon doći i montirati svoju satelitsku (čekam 2 mjeseca) pa ću moći vrtiti i po ostalim našim programima jer mi je dvb-t slika SB tv-a nekako zrnata.
Bottom line; nisam se dugo ovako radovao sezoni, očekujem zanimljive stvari.
Snimanje kvala upravo isprogramirao pa ću ih odgledati uz jutarnju kavu oko 11 h. :) a u nedjelju na utrku ću uraniti...ima neki gušt onako polupospan pod dekom gledati F1...dođe mi skoro ko jutarnji keks. :D

Profile  

Post a new topicPost a reply Page 2 of 3   [ 48 posts ]
Go to page Previous  1, 2, 3  Next