LOL.. Krscho kažeš da je najjebiniji serijal a nisi igra prva-dva.. Svaki pravi zaljubljenik u Fallout serijal će ti reć da F3 nema uopće veze sa pravim Fallout igrama, i da je Bethesda išla samo na čisto zarađivanje love na račun ovog epskog imena! Da se razumimo: Meni je F3 zakon igra, i proveja san stavarno previše vrimena igrajući je, no vjerujem istinskim gamerima i zaljubljenicima u ovu igru kad kažu da F3 nema veze sa Falloutom osim u imenu
To je ko njihov Obilivion... Ja san se tada prvi puta susreja sa tom igrom , i bija san šokiran koliko je dobra, no pravi igraći koji su igrali sve TES nastavke će i dalje tvrditi da je Morrowind br.1. Ja nakon Obiliviona kad san iša igra Morrowind, to nije bilo to, jer je igru već prošlo virme pa već sam grafički izgled nije me privlačija da ga igran nakon Obiliviona.. Isto to vridi i za F3.. Meni upravo paše ovakva žanr iz prvog lica u kombniaciji sa RPGom, u svijetu Mad Maxa, no kad san tija igrat F1 i F2, to više nije bilo to, pa ja nisan adekvatan za ocijenjivat ovaj serijal.. Ka ni za TES serijal.. Ukoliko nisi od početka u njemu, sumnjam da možeš dat pravu osudu kako kod igre tako i u svemu ostalome..