Change font size

Welcome
Welcome to phoenixttco

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 9 posts ]
Author Message
 Post subject: SpaceChem!! FTW!!
PostPosted: 03.05.2011. 10:37 
I should have „Forum Posting“ on my CV

Highscores: 4
Naime, riječ je o jednoj logičkoj (jako teškoj moram priznat), igri koja ima dodire sa legendarnim "Pipe" igrama a umisto protoka tekućinama kroz te cijevi, "teku" molekule i atomi, pa će ljubitelji kemije doći na svoje ( ako ima takvih, al znan jednoga u timu ko je *green* )..

Officall site je: http://www.spacechemthegame.com/

Tu možete skinit i provat Demo i vidit da li ste dobar kemičar i mozgator, a ako je nekome igra super nek se javi priko PPa pa vam pošaljem (ja il TTCO) link za cijelu igru, jer igra nije baš nešto poznata pa je nećete tako lako naći na THRu, PirateBayu, BtJunkieu i sl...

Zasad san na 12 levelu ( 3 planet - 1 level) i zaista je igra ODLIČNA.. (PRE)teška, al odlična!
U početku imate mali tutorial, i sigurno ćete još neko vrime i par levela proći dok ne "pohvatate konce" no kad imate natjecatelja iz kemije u ekipi, obratite se njemu za online walkthrough :P :D

Zanimljivo je da levele možete proći na dosta kombinacija i maštovitosti, pa će neki sa lakoćom nešto zaključiti , dok će drugi iskompleksirati stvari, no najbitinije je da na izlazu (output molekula) bude onaj atom/molekula koju morate izbaciti.. Igra također pruža snimanje levela po zavreštku istoga i sprema ih na desktop ( ili na Youtube ako želite), pa će ih bit lijepo podijeliti sa drugima da vidimo kako su ostali riješili taj level i na koji način vi razmišljate za razliku od mene i ostalih koji budu igrali..

Isto tako možete lupnit standarni PrintScreen, ako triba malo helpa, al to bi bilo dobro stavit možda u link il code da ne dođe do spoilanja ako netko nije još doša na taj odgovarajući level..

Zasad smo ja i TTCO "kemičari", pa ako želite pridružite nam se ,jer igra je zaraza totalna.. Teška (bar meni), al zaraza totale!! :D

Profile  

Post subject: Re: SpaceChem!! FTW!!
PostPosted: 03.05.2011. 10:45 
Sleep is for sissies.

skida se, kad napišen domaći iz matematike probat ću nešto, taman ću zagrijat vijuge :D

Profile  

PostPosted: 03.05.2011. 12:30 
It's been a while since I've had any human contact...

Ja sam ovu nedjelju uzeo "day off" samo radi ove igre (odlična mi je btw), a sad će malo biti na čekanju dok ne ufatim nešto više slobodnog vremena. A i nije baš tolko teška, taman kak treba biti *ohyeah*

Profile  

PostPosted: 03.05.2011. 12:47 

evo tek san maloprije vidija da na YTu ima skoro za svaki level rješenje, tj. skoro svaki riješeni level je uploadan na YT.. Ono šta je najzanimljivije jest način razmišljanja kod svakoga.. Svaki level se može proći na milijune načina šta dokazuje i YT kad vidite kako neki level se riješi na X načina..
Btw, ovo ne znači da san iša gledat riješenje di san trenutno zapea, no ne uspijen li ga "iskemijat" uskoro morat ću zvat help desk :D

Profile  

PostPosted: 03.05.2011. 15:35 
Turning your underwear inside out saves on washing!

Highscores: 2
Link please! :D

Thank you.

Profile  

PostPosted: 03.05.2011. 17:09 
Remember to call work and ask for more sick leave

Super zgleda, fora ideja... al di je nagrada za prelazak? Ne popam levele, ništa... samo se oznojim ko budala i onda "evo ti još gore!!". E nećeš... :D

Profile  

PostPosted: 03.05.2011. 17:12 

aj poslat ću ti ja čokoladu za svaki prijeđeni level ;)

Profile  

PostPosted: 03.05.2011. 17:46 
Remember to call work and ask for more sick leave

To bi bilo hebeno!! Ovak imam onaj filing, u zatvoru sam i moram usitnit kamen pijukom... :D I ono ima neki filing postignuća kad kamenčina nestane a ostanu kamenčići mali samo al da bi htio sve veći i veći kamen - ne bi! :)

Profile  

PostPosted: 03.05.2011. 19:26 
Sleep is for sissies.

ja ću se zadovoljit sa čokoladom na svako 2 prijeđena levela :D

Profile  

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 9 posts ]