Naime, riječ je o jednoj logičkoj (jako teškoj moram priznat), igri koja ima dodire sa legendarnim "Pipe" igrama a umisto protoka tekućinama kroz te cijevi, "teku" molekule i atomi, pa će ljubitelji kemije doći na svoje ( ako ima takvih, al znan jednoga u timu ko je

)..
Officall site je:
http://www.spacechemthegame.com/Tu možete skinit i provat Demo i vidit da li ste dobar kemičar i mozgator, a ako je nekome igra super nek se javi priko PPa pa vam pošaljem (ja il TTCO) link za cijelu igru, jer igra nije baš nešto poznata pa je nećete tako lako naći na THRu, PirateBayu, BtJunkieu i sl...
Zasad san na 12 levelu ( 3 planet - 1 level) i zaista je igra ODLIČNA.. (PRE)teška, al odlična!
U početku imate mali tutorial, i sigurno ćete još neko vrime i par levela proći dok ne "pohvatate konce" no kad imate natjecatelja iz kemije u ekipi, obratite se njemu za online walkthrough

Zanimljivo je da levele možete proći na dosta kombinacija i maštovitosti, pa će neki sa lakoćom nešto zaključiti , dok će drugi iskompleksirati stvari, no najbitinije je da na izlazu (output molekula) bude onaj atom/molekula koju morate izbaciti.. Igra također pruža snimanje levela po zavreštku istoga i sprema ih na desktop ( ili na Youtube ako želite), pa će ih bit lijepo podijeliti sa drugima da vidimo kako su ostali riješili taj level i na koji način vi razmišljate za razliku od mene i ostalih koji budu igrali..
Isto tako možete lupnit standarni PrintScreen, ako triba malo helpa, al to bi bilo dobro stavit možda u link il code da ne dođe do spoilanja ako netko nije još doša na taj odgovarajući level..
Zasad smo ja i TTCO "kemičari", pa ako želite pridružite nam se ,jer igra je zaraza totalna.. Teška (bar meni), al zaraza totale!!