Change font size

Welcome
Welcome to phoenixttco

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

Post a new topicPost a reply Page 1 of 3   [ 60 posts ]
Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Windows 7
PostPosted: 16.01.2010. 12:31 
Imam malo problema s win 7. Svaki put dok mi se updejta mi piše da nemam orginalnu verziju windowsa (javlja mi se onaj geninue shit)...
Stvar je u tome kaj imam org. key za win 7 i svaki put poslije updejta moram u opcijama potvrditi taj moj key da se makne obavijest.. Moje pitanje je dali se može kak spriječiti da mi poslije svakog win updejta dolazi ta obavijest?

Post subject: Re: Windows 7
PostPosted: 16.01.2010. 21:24 
The Headshotter

Skinuo si Windows Geniue Advantage Tool. Ništa novo. Rješenje - sruši windowse i ne updateaj ih više! Ili System restore.

Profile  

PostPosted: 17.01.2010. 18:14 
Turning your underwear inside out saves on washing!

Highscores: 4
Ak imas orginalni key sta imas aktiviraj ga, trebo si dobit odma pri instalaciji windowsa opciju activate windows

Profile  

PostPosted: 22.01.2010. 22:05 
Krscho wrote:
Ak imas orginalni key sta imas aktiviraj ga, trebo si dobit odma pri instalaciji windowsa opciju activate windows

ehm.. to sam odma napravio al mi se nakon svakog updejta javlja problem..

Lorenzo wrote:
Skinuo si Windows Geniue Advantage Tool. Ništa novo. Rješenje - sruši windowse i ne updateaj ih više! Ili System restore.

to mi je frend već rekao prije i skužili smo da u tome nije problem jer nisam toolse skinuo...

PostPosted: 22.01.2010. 22:08 
The Headshotter

A ček malo, kupio si legalne windowse ili bar imaš legalni ključ ili?

Profile  

PostPosted: 23.01.2010. 01:14 
imam legalni ključ..dobil sam ga prek škole nekj :S

PostPosted: 23.01.2010. 10:42 
The Headshotter

Pa onda bi svakako trebalo radit. Ako ne budeš nikako mogao instalirati windowse a da ne rade kako treba, onda nazovi microsoft i pitaj ih zašto je tako. Ako su windowsi legalni, tj. ključ si dobio od škole, onda bi to svakako trebalo radit.

Profile  

PostPosted: 23.01.2010. 16:22 
I should have „Forum Posting“ on my CV

ma dat ću ti ja Loader i neš imat straha.. :D

Profile  

PostPosted: 31.01.2010. 02:37 
problem rješen..trebal sam sam neki updejt za win instalirat,,,

PostPosted: 02.02.2010. 11:45 

evo i ja napokon stavija WIn 7.. Tribat će malo prilagodbe,al se ne čini loš... Iako mi se čini da su više mislili na šminku,izgled i gadgete nego na nešto konkretnije,al eto Xp je od 2001 pa je red da se stavi nešto novo...

I samo mi nikad nije bilo jasno zašto nikad ne naprave OS za igre!!! Ako smtaraju da su Windowsi platforma za igre,onda nek naprave verziju tipa WIN 7 Gaming Edition... Koga briga za Starter, Buiesnesse, Home... i ostala sranja... Napravite jednu verziju OS namijenjen za 3D igranja!.. Tu nek se nepotrebni MS servisi ukinu,optimizira MEM, bolja podrška DirectaX,kompatibilnost sa Nvidiom i ATIem, alati za clockanje GPUa i sl...
Znan da je to lako reć,al odkad su WInsa nijedna verzija nije namjenjena za 3D..

Profile  

PostPosted: 02.02.2010. 13:29 
It's been a while since I've had any human contact...

Hehe Cy, nije ti loša ideja al sumnjam da će M$ izdvojiti potrebne resurse (materijalne i kadrovske) da se tak nešto napravi :D Svi gameri ionak nemaju drugog izbora nego Win (nema nijednog drugog OS-a ni približno sposobnog za DirX, na kojemu su sve moderne igre), pa čemu se onda mučiti da naprave nešto bolje u segmentu u kojem ionak nemaju konkurencije... Slična priča kao donedavno sa IE... nažalost

Profile  

PostPosted: 02.02.2010. 14:35 

Al onda šta glume sa izrazima "GAMES FOR WINDOWS" te njihov Windows Live System... Pa jel se oni upitaju koliko PC zapravo služi za igranje?? U 60 posto slučajeva se igraju 3D igre,ako ne i više.... Sasvim dovoljno da se i na tome planu napravi neko OS za Gaming Support!

Profile  

PostPosted: 02.02.2010. 16:07 

Games for Windows i Windows Live su marketinški brendovi, prepoznatljive "marke". Ako nešto ima oznaku "Games for Windows", onda je to cool i dobro. Tu se vrti velika lova i marketing je puno moćnija stvar nego što mislimo, jer djeluje podsvjesno. Na internet marketingu i oglašavanju se već sada vrte sulude količine novca, a M$, Google, Yahoo i još mnogo kompanija žele uzeti čim veći dio kolača kroz izgradnju takvih brendova kao što su "Windows Live", "Facebook", "Google Mail", "Youtube", "Twitter", ... - tu oni (M$) trenutno ratuju s (najviše) Googleom. A kao što sam reko, tako dugo dok nemaju konkurencije (u gaming industriji), teško da će se trgnuti :)

Profile  

PostPosted: 02.02.2010. 20:42 

kvragu i komercijala i gledanja zarade love.. Od onog njihovog izraza "entertainment" nema ni "z" od "zabave" već bi ga tribalo preimenovat u SELFentertainment jer mi se čini da se samo oni dobro zabavljaju i zarađuju...
Koliko se god rapravljalo da će PC gaming u povijest i da će ga konzole zamijenit,to se sigurno još desetak godina neće dogoditi pogotovo dok se otvaraju digitalni servisi i dok PC igre svakodnenveno izlaze neovisno o kvaliteti.. To šta govore da ga piratizacija ubija ne bi se baš složija,jer se MW2 za XboX skoro milijun puta nelegalno nabavija, a dok za PC ne broje legalne kopije sa digitalne distibucije.. Oni ga samim time i onda zakopavaju umisto da učine nešto glede toga osim samog pukog reklamiranja putem Live sistema ,Fejsa, Tvitera i ostalih gluposti.. Nek se više uloži u kvalitetan OS za gaming pa nek i PC postane igraća "konzola" osim da (po njima) služi za rad i surfanje fejsom.. Google se samo bahati i prijeti drugima (Kini) , umisto da naprave svoj OS za PC obzirom na resurese i financije i da se MS napokon sruši kao monopol (koliko mi god mrzak i monoplistički i sam Google postaje ).. Samim time imaju dugoročno rješenje da će se i dalje na PCu igrat i da će se koristit NJIHOV opet OS,al će makar PC gaming zajednica bit zadovoljna..

Profile  

PostPosted: 02.02.2010. 22:18 

Stvari nažalost stoje kako stoje... iako se već puno puta otvaralo pitanje da kako to da se nijedna kompanija ne usudi uhvatiti u koštac s M$-om i napravi jedan pošten, konkurentan OS za PC, ako ne računamo MAC-ove (znamo zbog čega) i Linuxe koji su zbog problema patenata i besplatnosti lišeni dobrog dijela onoga što nude Windowsi (spominjani DX, ili čak banalne stvari kao što je reprodukcija MP3-ca bez intervencije korisnika...).
Jedna stvar od koje zazirem je Googleova "ideja" o novoj koncepciji OS-a... nekima će se možda svidjeti, al meni se, iskreno, bljuje od pomisli na ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=0QRO3gKj3qw

"Cloud Computing", vele oni... Pomisao da su moji dokumenti i privatne stvari na tam nekom udaljenom serveru pa da oni čačkaju po tome... Još trpim mail preko njih (iako na tome mailu nikad ne šaljem važne stvari), ali ovo... Google OS - ne hvala.

Profile  

PostPosted: 02.02.2010. 22:47 

da.. a i sama bahatost da svak ima brzi internet..
Ja san pogotovo protiv CC-a jer koliko god zanijekivali, uvid u privatnost je definitvno narušen!! no nažalost pošto su jak monopol,a pogotovo na netu,a novije generacije rođene na fejsu i za-koji-kurac-služi twiteru, ovo bi moglo zaživit, a samim time bi i onda i PC gaming otiša u propast.. Al to me onda i neće pogodit, jer neću moć na komp od dice :D

Profile  

PostPosted: 02.02.2010. 23:42 

Vive la résistance contre Monopol! :D

Profile  

PostPosted: 15.02.2010. 12:51 
Remember to call work and ask for more sick leave

ttco wrote:
"Cloud Computing", vele oni... Pomisao da su moji dokumenti i privatne stvari na tam nekom udaljenom serveru pa da oni čačkaju po tome... Još trpim mail preko njih (iako na tome mailu nikad ne šaljem važne stvari), ali ovo... Google OS - ne hvala.

Google OS = Guglo's, tj. oguglo si na sve pod prevelekim naletom informacija, tehnologija i đinđi minđi i više te jednostavno BOLI K... (chuckle)

Profile  

PostPosted: 18.02.2010. 00:49 

Evo danas nakon cijelovečernjeg maratona uspješno instaliran punokrvni i 'legalni' Win7 Professional (msdnaa) sa svim nužnim dodacima za rad (30-ak programa :))

Profile  

PostPosted: 18.02.2010. 10:05 

al nisi moga Ultimate verziju?

Profile  

Post a new topicPost a reply Page 1 of 3   [ 60 posts ]
Go to page 1, 2, 3  Next