Change font size

Welcome
Welcome to phoenixttco

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. In addition, registered members also see less advertisements. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, join our community today!

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 12 posts ]
Author Message
 Post subject: Prozivka
PostPosted: 17.08.2011. 10:39 
I should have „Forum Posting“ on my CV

Highscores: 4
Nažalost, najgora tema na forumu mi je ova, di moramo prozvati neke članove da se izjave za svoje statuse i budući angažman u timu.. To su sljedeći:

1.Cross - Iako je od početka u timu, slabo ga je bilo na TMNF, a na GTR2 i NSGPu uopće nije ni pokaza interes.. Sve bi mu to bilo i oprošteno da se makar češće javlja na forum i da piše štogod jer samo desetak postova je stvarno za veliku kritiku! *nonono*

2. Manaic - Ovog se mladića uvik nažalost proziva, pa onda odvozi par utrka, pa opet netragom nestane.. Vidim po Xfireu da je dosta aktivan, al nažalost slabo igramo "njegove" igre, pa nek on odluči da li će uz svoje i igre htjeti još igrati i "naše" igre, il se barem redovitije javi, jer iako ima 80-tak postova, morao bi biti malo aktivniji.. *think*

3. Leteći - Iako je postavljen u "Počasne članove" volija bi ga tu i tamo čuti na forumu, da vidim jel živ, kako život, da ubaci neku vic il dojavu za kladionicu, kad je već diga ruke od TMNFa, a za GTR2 i NSGP mislim da nije ni čuja da vozimo.. (chuckle) Mizernih 5 postova uopće neću ni komentirat ;)

4. Valentina - Za lijepu seku Bešen znan da je s nama, i da , kad može, stigne odvozit TMNF ali i GTR2, šta je pohvalno, no samo bi tija da se manke sa brojke od 6 postova, iako joj je možda neugodno pisat u muškom društvu, ali čisto ako stigne nek se najavi da li će doći na neku sljedeću utrku il ne, il recimo ako odvozi neku utrku, nek napiše neki osvrt svoje vožnje il sl... Nadam se da će je Mario uspit nagovorit da istipka par rečenica, jer nam fali rečenica u ženskom rodu na forumu(chuckle)

Za ostale neman kritike, dovoljno su svi aktivni kad stignu, odvoze utrku ako su doma, i uspiju napisat osvrt te se opravdat ako izostanu na utrci, pa se nadam da će i tako ostat i nadalje!

"Rok" za izjavu statusa je do 01.09. kada ćemo sigurno započet neke nove stvari, evente i sl. pa da znamo šta je s vama i koji status želite imat u timu, tako da znamo točnu brojku aktivnih ljudi u timu! Nadam se da se niko nije naša uvrijeđen od ovih prozvanih u timu, jer samo san čisto iznija (gorku) statistiku! :(

Profile  

Post subject: Re: Prozivka
PostPosted: 17.08.2011. 14:34 
Ameba

Hm koliko sam ja cuo (nacuo) tmnf prvenstvo vise nije aktivno,nsgp za to nemam neki veliki interes,GTR 2 to ni nemam al mogu instalirat;tak da,svratim tu na forum s vremena na vrijeme al nis ne komentiram.Znaci moje "opravdanje" je da me nema jer tmnf prvenstvo vise nije aktivno a bilo je i prica da se sve raspalo svako oso na svoju stranu itd.Ukoliko dođe do "obnove" mozete racunat na mene zasto ne ja sam uvijek bio za :)

Profile  

PostPosted: 20.09.2011. 08:39 

Čestitke Bombi na povratku u tim! Stavija san te sad među aktivne članove tima! Hope to see you long now! ;)
(Karikaturu ćeš dobit s vrimenom, kad skupin koji Info od tebe :P )

Profile  

PostPosted: 09.11.2011. 20:19 
Embrij

Kae, kae, kae , kae, kae, back in the madaf........ gejm!!! Evo me na prozivci, uranio ka po obicaju *green* Samo malo da dodem na se, napisem prijavu za tim, skinem sta se roka i druzimo se ko da nis nije bilo par mjeseci unazad... *green* Poziciju pocasnih clanova radije prepustim herr ivo-tu ili magistri ante-tu, odo ja u aktivne clanove!!

P.S. kaj ne znam ubacivat fakin smajlice ili koji vrag? *cheers*

Profile  

PostPosted: 09.11.2011. 21:09 

*yikes*
Welcome back!! (clap)
Sad se samo raspitaj šta tribaš skinit za GTR2 i u nedilju dođi na rjes :)
A petkom ti je NSGP, pa ako budeš za kompom navrati i tu! ;)

Profile  

PostPosted: 26.12.2011. 10:19 
Gljiva

Pozdrav svima, kao sto kaze cyrex tu sam eto neznam ni sam zast neigram svama jer tu je uvijek zabava na vrhuncu :D sad su mi pale neke kazne pa igram sa frendovima malo i to je to! ;)

Profile  

PostPosted: 04.01.2012. 18:29 
Turning your underwear inside out saves on washing!

Highscores: 2
Ovako, mislim da je došlo vrijeme za napraviti čistku u timu te da aktiviramo zaspale članove, jelte :)

Ujac Leteći se aktivirao tako da je on siguran, iako nije siguran od metaka na cod2

Lorenzo - znam da nema nekih većih aktivnosti što se tiče evenata no bilo bi dobro da malo češće napišeš koji post. Prosjek u zadnje vrijeme ti je samo jedan post u mjesecu, očekujem malo više angažmana. Također nikad te nema na TS-u što ti isto baš i nejde na ruku :P

Maniac - OK, ti si se javio nedavno tako da si odgodio kick no također ista stvar kao i za Enza - malo više aktivnosti na forumu ne bi škodilo. Isto vrijedi i za TS, spoji se s vremena na vrijeme da potvrdiš da si živ :)

Cross - Posljednji post u kolovozu, vatafak?! Ti si zajedno s Valentinom najkritičniji ovdje, do kraja mjeseca želim barem 1-2 posta na forum inače te mičem sa liste članova G.F1 tima ;)

Valentina - Posljednji post u listopadu, također očekujem barem 2 posta do kraja mjeseca.

Lista članova će biti danas updejtana pa da vidimo kako stojimo :)

Profile  

PostPosted: 29.01.2012. 16:58 

ULTIMATUM!

Za Valentinu i Crossa, Maniac se barem udostojio javiti da je živ dok je Enzo uvijek tu negdje tako da su oni zasad mirni.

Mislim ne kužim, javno prozivam Tinu, svaki je dan na kompu i svaki dan igra, na xFireu je i na facebooku i ne može odvojiti 3 minute da napiše na forumu "bok" ili nešto. Cross također, svakodnevno je online na fejsu ali ovdje ko da ga tjeramo.

Profile  

PostPosted: 29.01.2012. 17:48 

Pa ako im je neugodno pisat, šta ih tiraš ;) Meni je draže da se ljudi pojave na eventima online igranja, nego da mi ovdi dosađaju, a kad se igra, onda ih nema.. ;) Za primjer ću opet uzet RRR-ovce.. To su jedni od najnedruštvenijih ljudi :D Imaju onaj forum godinama i sa deset puta više članova od nas, a imaju oko 3000 postova ukupno, al zato ih na svakom eventu od 15-25.. Jbg, nisu za komunikaciju, al vole igrat.. Nama triba brojevi na eventima.. Da na GTR2 i NSGPu bude minimalno desetak ljudi (ka šta sad PES broji), i onda je zanimljivo se tu natjecat.. I tako u bilo kojoj drugoj igri koju mislimo igrat ( aka COD2 ili W:ET možda..), jer opet ću se ponovit i reć da mi je draže biti 10-ti na utrci od 30 ljudi, nego ka jučer prvi na NSGPu od nas četvero.. Onda radije oden ubijat nedužne civile u Skyimu :D A i ME3 će za misec dana uskoro, kao i W2:EE ;)

Profile  

PostPosted: 29.01.2012. 18:00 

Ali tih ljudi nema niti na eventima, kužiš ;)

Ako ne igraju iste igre ko mi onda bi bilo fer da se barem jave ovdje, da daju neku preporuku igre koju igraju, da su onda aktivni na forumu ako nisu na eventima ;)

Profile  

PostPosted: 29.01.2012. 18:27 

Ma znam da ih nema, govorim općenito da bi volija da imamo ljudi koji su česti na eventima, a da ovdi recimo skoro pa da i ne pišu..
Kod ovih naših je problem na obje strane ;)
A evo Cross ako čita ovo i navraća, može vidit da je TMNF opet malo zaživija, pa mu nitko ne brani da vozi.. E sad, di je momak, ima li obaveza, smije li bit ka kompom, i tako te stvari, to je sad nešto drugo ;)
Bombo se jedno vrime javlja, pa opet nesta, Mrtvac uskrsnija, pa je opet utihnija.. Jbg, ne posjedujemo zadržnu moć *green*

Profile  

PostPosted: 29.01.2012. 18:38 

Pitam se radi čega...

Profile  

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 12 posts ]